Özel İdare operasyonunda göz altına alınanlar adliyeye sevk edildi;

Özel İdare operasyonunda göz altına alınanlar adliyeye sevk edildi

Kastamonu merkezli 5 ilde düzenlenen Özel İdare operasyonunda göz altına alınanlar hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Bir çok tanıdık isim vardı....

Kastamonu Emniyet  Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan projeli çalışmalar sonucunda “Suç İşlemek İçin Örgüt Kurmak – Yönetmek – Üye Olmak” suçu (TCK 220) kapsamında; Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Zararına Dolandırıcılık, Rüşvet, Resmi Belgede Sahtecilik, İhaleye Fesat Karıştırma ve Görevi Kötüye Kullanma suçlarından tespiti yapılan 32 şüpheli hakkında 26.04. 2024 günü operasyon düzenlendi.  Kastamonu merkezli yapılan operasyon kapsamında Kastamonu, Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’da 30 şahıs gözaltına alındı, 40’ın üzerinde kişinin de ifadesi alındı. Farklı illerde gözaltına alınan şahıslar, Kastamonu’ya getirildi. Kastamonu’da emniyetteki işlemlerini tamamlanan ve ifadesi alınan 8 şüpheli sorgularının ardından serbest bırakılırken, 24 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgilere göre gözaltına alınanların arasında Kastamonu eski İl Özel İdare Genel Sekreteri Tahir Z.K, eski hakimlerden Ahmet M., Kastamonu’nun tanınan iş insanları ve birçok Özel İdare personelinin olduğu öğrenildi. 

Gözaltına alınan kişiler hakim karşısına çıkmak üzere sabahın erken saatlerinde Kastamonu Adliyesi’ne sevkleri gerçekleşti.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kastamonu Açıksöz (@kastamonuaciksoz)'in paylaştığı bir gönderi

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum