Yıllar sonra Kastamonu'da yeniden!;

Yıllar sonra Kastamonu'da yeniden!

Kastamonu'da yıllardır Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl farklı bir mekanda gerçekleşecek. Kastamonu halkının uzun zamandır talep ettiği değişiklik nihayet gerçekleşiyor. Yıllar sonra, 23 Nisan coşkusunu Gazi Stadyumu'nda yaşayacaklar....

Kastamonu'da yıllardır resmi bayramlar Cumhuriyet Meydanı'nda kutlanıyordu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl önemli bir değişiklikle karşılanıyor. Kastamonu halkı, meydanın sınırlı alanı nedeniyle kutlamaları izleme ve etkinliklere katılma konusunda zorluklar yaşadıklarını belirtiyorlardı. Ancak bu yıl, uzun bir süredir beklenen talepleri karşılanıyor ve 23 Nisan coşkusunu daha geniş bir alanda, Gazi Stadyumu'nda yaşama fırsatı bulacaklar.

Ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde jimnastik gösterisi yapılacak. Tüm okulların birlikte oynayacağı Yedi Renk Yedi Bölge Halk Oyunları Gösterisi ise merakla beklenen gösteriler arasında. Yarışmaların ardından program sona erecek.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum