Yüksel Aydın ile ilgili videoyu yayınladı;

Yüksel Aydın ile ilgili videoyu yayınladı

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın’ın adamları tarafından bir gazetecinin darp edildiğini iddia etti....

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel AçıksözTV ve TV366 ortak yayını olan Seçime Özel programına konuk oldu. Canlı yayında konuşan Akif Güzel, Yüksel Aydın’ın adamları tarafından bir gazetecinin darp edildiği iddia etti. Canlı yayında yayınlattığı videoda bir gazetecinin MHP ile ilgili yaptığı haberler neticesinde Yüksel Aydın’ın adamları olduğunu iddia eden birileri tarafından dövüldüğünü iddia etti. İddiaya göre Yüksel Aydın’ın aleyhine haber yapan gazeteci darp edildi. Konu ile ilgili konuşma yapan Akif Güzel şu ifadelere yer verdi:

“Bu video, Yüksel Bey’in hoşuna gitmeyen bir davranışa verdirdğii tepkiyi gösteriyor. Gazeteci olarak bildiğimiz bir arkadaşımızın çekmiş olduğu bir video bu. Videoda gazeteci olarak bildiğimiz arkadaşımız “Yüksel Beyin adamları programını çekmeme engel oldu ve yüzümü gözümü kan içerisinde bıraktı.” diye çekmiş olduğu bir video.

Milliyetçi Hareket Partimizin tüm temsilcileri milliyetçi duygularla hareket ederler. Milliyetçilik insanlara saldırmak değildir. Milliyetçilik insanların elinden tutmak, onları yüceltmek, onları korumak kollamak demektir biz böyle bildik böyle öğrendik. Sayın Devlet Bahçeli‘nin de siyaset ahlakı olarak hep bunu gördük. Ama Yüksel Aydın’ın davranışları ve algısı;  insanlara baskı yapan. Gazeteci dövdüren. Jandarma tokatlayan. Biz bunları kabullenemiyoruz. Bu bir milliyetçi hareket partisinin il başkanlığını yapmış aynı zamanda MYK üyeliğini yapmış bir kişiye yakışan hareket ve tavırlar değil.”

YAYINI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum