‘Taklitçi Hasan ve Moskof Hikmet’e kanmayın’;

‘Taklitçi Hasan ve Moskof Hikmet’e kanmayın’

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Candaroğulları Mahallesinde yaptığı konuşmada “Tutamayacağı sözler verenlere kanmayın” dedi....

CHP Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı’ya sert sözlerle yüklenen Babaş, şunları kaydetti; “Taklitçi Hasan sözler veriyor, bilhassa iş sözü veriyor. İş sözü dedimse belediyede işe alma sözü… Peki, yeni başlatacağı kişilere yer açmak için ne yapacak? Mevcut çalışanları işten çıkaracak. Bir de herkese işe alacağım sözü veriyor, yani tutamayacağı sözler veriyor. Göz göre göre insanımızı kandırmaya çalışıyor Taklitçi Hasan ve Moskof Hikmet. Sevgili hemşehrilerim, dikkatli olun bunlara kanmayın. Eşinizi dostunuzu uyarın bunlara kanmasınlar. Daha gelmeden belediye çalışanlarımızı ekmeğinden edecekler. Hep tecrübeye, liyakate vurgu yapıyorum, bilhassa belediyecilikte ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz. Belediyede işe almak işsizliği çözmez, bilakis insanımızı incitir, ayrıştırır çünkü birini işe alırken başka birini işten çıkartacaksın. Belediye çalışanları sizin kafanıza göre işinden, ekmeğinden edeceğiniz insanlar değil, onların emeğini size yedirmem.”

yanlarındayız. Sporu, sanatı, tarihi dokusu, doğal güzellikleri ile ön plana çıkan bir şehir olacak Kastamonu’muz… Taklitçi Hasan ve yoldaşları şahsi hesaplar yapa dursun, bizim güçlü Kastamonu için, gençlerimizin umutla geleceğini inşa ettiği, çocuklarımızın güvenle huzurla yaşadığı bir şehir için projelerimiz hazır, biz hazırız. Sizlerin desteği ve duası en büyük motivasyon kaynağımız. Hep birlikte başaracağız.”

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum