O ilçeye Diyaliz Merkezi yapılıyor! İhale tamam;

O ilçeye Diyaliz Merkezi yapılıyor! İhale tamam

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Pınarbaşı ilçesini ziyaret ederek sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ilçede planlanan Diyaliz Merkezi'nin ihalesinin yapıldığı ve yapım aşamasına gelindiği kaydedildi....

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  beraberinde, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kepiçoğlu ve Destek Hizmetleri Başkanı  İsmail Hakkı Demir ile birlikte,  Pınarbaşı İlçe Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonunda   görev yapan personeller ile görüşüp, Pınarbaşı ilçesinde incelemelerde  bulundu.

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI İÇİN CİHAZ VE MALZEME TAKVİYESİ

Ağız ve Diş sağlığı kapsamında gerekli planlamaların yapıldığı, cihaz ve malzeme takviyesiyle , ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde de kalite ve etkinliği artırmak için gerekli çalışmalar başlatılacağı belirtildi. İl Sağlık Müdürü Derdiyok, ziyareti kapsamında diğer sağlık hizmet sunumu konularında da istişarelerde, inceleme  ve değerlendirmelerde bulundu.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum