Ergülenoğlu; 'İYİ Parti'nin yükselişinden rahatsızlar';

Ergülenoğlu; 'İYİ Parti'nin yükselişinden rahatsızlar'

İYİ Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Özgür Ergülenoğlu, CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin'e yönelik eleştirilerde bulundu....

Ergülenoğlu, CHP'nin İYİ Parti'ye saldırdığını söylediği açıklamasında; "Daha iki gün öncesine kadar İYİ Partiyi muhatap almayanlar, iki gündür İYİ Parti'yi ağızlarından düşürmez oldular. CHP’nin elinde bulunan anketlerde dahi İYİ Partinin yükselişi bazılarını oldukça rahatsız etmiş durumda. Yaşadıkları öfkenin, içinde bulundukları acziyetin etkisi ile fütursuzca Partimize saldırmaya başladılar" dedi.

" İYİ PARTİNİN YÜKSELİŞİ BAZILARINI OLDUKÇA RAHATSIZ ETMİŞ DURUMDA"

İYİ Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Özgür Ergülenoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; " Cumhuriyet Halk Partisi’nin resmiyetteki Parti Meclisi Üyesi, fiiliyattaki İl Başkanı ve CHP Kastamonu Belediyesi eş başkan adayı Hikmet Erbilgin tarafından, Candaroğulları Mahallesi’nde gerçekleştirmiş oldukları toplantıda partimizle ilgili olarak etik ve ahlak dışı, gerçeklikle hiçbir ilgisi olmayan bir takım iddia ve ithamlarda bulunulmuştur. Çamur at izi kalsın anlayışıyla hareket eden bu zihniyete cevap verme zaruretimiz hasıl olmuştur. Daha iki gün öncesine kadar İYİ Partiyi muhatap almayanlar, iki gündür İYİ Parti'yi ağızlarından düşürmez oldular. Sahadaki etkin ve samimi çalışmalarımız, Kastamonu halkının 'Dürüst Başkan' sloganıyla vatandaşın karşısına çıkan Belediye Başkan adayımız Kadir Yalçın’ı sahiplenmesi ve CHP’nin elinde bulunan anketlerde dahi İYİ Partinin yükselişi bazılarını oldukça rahatsız etmiş durumda. Yaşadıkları öfkenin, içinde bulundukları acziyetin etkisi ile fütursuzca Partimize saldırmaya başladılar. Belediye Başkan adayımızın sormuş olduğu haklı sorulara cevap vermek yerine, önce ATM Personeli İlke Karabacak, ardından da İBAN Hikmet iftiralarıyla gündemi değiştirmeye çalıştılar. Daha önce TV366 Kanalında yaptığı açıklama ile polemiği sevdiğini itiraf eden Hikmet Erbilgin’in bu gündem değiştirme çabasına izin vermeyeceğiz. İBAN Hikmet şunu asla aklından çıkarmasın. İYİ Parti’nin adayları İl ve İlçe Teşkilatları ile İYİ Parti Genel Merkezi tarafından belirlenir. Kimse İYİ Parti'ye bir kişiyi aday yaptıramaz. Bir başka Belediye Başkan adayının adayımızı belirlediğini iddia eden İBAN Hikmet önce kendi Partisi’nin 'Kent Uzlaşısı' adı altında Zeytinburnu Belediye Başkan adayı olarak belirledikleri DEM’lilere baksın."

"MANSUR YAVAŞ’A ÇEKTİRDİĞİNİZ DESTEK VİDEOSU GİBİ SELAHATTİN DEMİRTAŞ’A DA DESTEK VİDEOSU ÇEKTİRECEK MİSİNİZ"

"İBAN Hikmet’ten şu soruların cevabını vermesini bekliyoruz. Belediye Başkan adayımız Kadir Yalçın’ın da sorduğu üzere, Belediye Başkan adayınız Hasan Baltacı’nın iş yerinde HDP Milletvekili adayı ve HDP Genel Merkez Yetkilileri ile neden görüştünüz? Yaptığınız görüşmede ne konuşuldu? Mansur Yavaş’a çektirdiğiniz destek videosu gibi Selahattin Demirtaş’a da destek videosu çektirecek misiniz? Genel Başkanınız Özgür Özel gibi siz de Selahattin Demirtaş’a selam gönderecek misiniz? Daha önce HDP Milletvekili adaylığı yapmış olan bir şahsı İl Yönetiminize Kent Uzlaşısı kapsamında mı aldınız? Bozkurt Sel Felaketi sırasında eşiniz Senem Erbilgin’in Ziraat Bankası hesabına yardım topladınız mı? Topladıysanız ne kadar yardım topladınız? Bu yardımların akıbeti ne oldu? Belediye Seçiminden sonraki süreç için kimlere iş ve ihale sözü verdiniz?  Belediye Başkan adayınız ve sizin hakkınızda akçeli işlerle ilgili bu kadar çok iddia varken, İl Saymanınızı 1. sıra Belediye Meclis Üyesi adayı yapmanız tesadüf mü? Yoksa, bundan önceki çalışmaları için bir teşekkür mü? Yoksa, Belediye’yi kazanırsanız kuracağınız düzenin bir ön hazırlığı mı?"

 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum