Yüksel Aydın 'Jandarmaya tokat' iddiası hakkında konuştu!;

Yüksel Aydın 'Jandarmaya tokat' iddiası hakkında konuştu!

TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Gündem Özel'in konuğu olan MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, 'Jandarmaya tokat' iddiaları üzerine konuştu. Aydın açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmişi ve bunun mensuplarının, jandarmaya, polise bakış açısını Hikmet’in anlamasını beklemiyorum. Jandarma orada bana haksız yere de olsa bir tokat vursa, ben öbür yanağımı dönerim. Bu ahlaksızlığı devam ettirme” ifadelerine yer verdi....

AYDIN; "JANDARMAYI BEN ARADIM BEN!”

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın Daday’da yaşanan olaylara ilişkin şöyle konuştu; “Biz evlatlarımızı gözümüz gibi koruruz. Biz derken bütün Kastamonu’yu kastediyorum. Herkes gibi benim de hassasiyetlerim var. Hikmet Erbilgin’in adını ‘Hakikatli Hikmet’ koyuyorum. Hakikatli Hikmet’e bunu anlata anlata bitiremedim ben. Kızım ve arkadaşları lisede mezuniyet gecesi düzenlemişler. Sadece kendisi değil 5-6 arkadaşıyla birlikte. Daday’da bir çiftlik evi. Çiftlik önünde arabaların arkası açılmış, içecekler müzikler açık. Burası için ‘Komple kapattık sadece müşteri biz olacağız’ dedik. Onları gönderdik. ‘Sorumlusu kim buranın’ dedim. ‘Gelmişler’ dedi mekanın sahibi. İyi dedim ben gönderdim. Sonra ‘Burası alkollü’ dedi. Rica ettik, bunlar 17-18 yaşındaki çocuklar. ‘Kızlar bitirince, gecenize devam edersiniz’ dedim. Sonra ‘tamam’ dediler. Ben de gönül rahatlığıyla çocukları bıraktım. Ayrıldık mekandan. Telefonla mekanın sahibi; ‘Başkanım ben öyle dedim ama benim başka müşterilerim de var içeride onlar alkol alacak’ dedi. ‘Olmaz kardeşim konuştuk ya biz çocuklar var orada’ dedim. ‘İşinize gelirse’ dedi. Mekana geri döndüm. Jandarmayı da ben aradım ben. Böyle bir durum var, siz de olayın şahidi olun dedim. Ben gitmeden jandarma oradaydı. Mekanın sahibine ‘Bizim evlatlarımızı bunlara mı seyrettireceksin’ dedim. Artık damarımıza nasıl basıldıysa orada bir arbede yaşandı. Jandarma bizi ayırdı. Oraya götürdüğüm çocukları da aldım. Çok da üzüldüler. Öyle bir ortamda her babanın yapacağı gibi yapılması gerekeni yaptım.”

“JANDARMA BANA HAKSIZ YERE DE VURSA BEN ÖTEKİ YANAĞIMI ÇEVİRİRİM”

Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü; “O gece Hikmet Erbilgin’e dedim ki ‘Bak bunu bir daha gündeme getirme. Senin de kız evladın var. Senin evladın için de olsa Kastamonulu Yüksel Aydın olarak yine aynısını yapardım. Çamurluk yapma. Bizim de asabımızı bozma.’ Bunlar yememiş içmemiş, Birgün’ü FOX’u Cumhuriyet’i Evrensel’ine varıncaya kadar. Bu haber oralarda internet sitelerinde, Daday’da çiftlik bastılar’ diye çıktı.  O Hakikatli Hikmete dedim ki; ‘Senin meşrebin buna uygun olabilir. Senin tıynetin buna uygun olabilir. Ama bizim örfümüz adetimiz geleneğimiz, ailemizden gördüğümüz buna müsaade etmiyor. İlke hanıma da dedim ki; Hikmet’in hegemonyasında değilsen, bir de bayansın sana çok itinalı davranacağım ve davranmaya devam da edeceğim. Abicim boyundan büyük işlere karışma. Seni buradan uyarıyorum. Senin evladın yok mu? Sen bir de hanımefendisin oraya yazıyorsun.’  Bakın Kastamonu Valiliği’nin ve Jandarma’nın konuya ilişkin yazısı. Konunun asılsız olduğu yazıyor. Jandarma görevini yaptı. Öyle bir şey yok. Öyle bir şey olsa devlet adamı ne yapar. Hikmet şunun farkında değil. Bizim Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmişi ve bunun mensuplarının, jandarmaya, polise bakış açısını Hikmet’in anlamasını beklemiyorum. Jandarma orada bana haksız yere de olsa bir tokat vursa, ben öbür yanağımı dönerim. Bu ahlaksızlığı devam ettirme.”

“JANDARMA DERKEN AIZ İSHALİ OLMUŞ GİBİ DİYORSUN”

“Sen Hikmet Erbilgin! Jandarma derken ağız ishali olmuş gibi diyorsun. Ne kadar kin duyduğunu gösteriyorsun. Ben senin ruh halini iyi biliyorum. Senin içine Yüksel Aydın kaçmış bunu çıkaramazsın artık. Sen yatıyorsun Yüksel Aydın kalkıyorsun Yüksel Aydın. Elinde bir şey olsa amenna. Benim evladımın asılsız mevzularını bir daha gündeme getirip durma. Seni uyarıyorum. Siz şehit cenazelerine omuz vermeyi yük sayan bir zihniyetsiniz. Bu memleketin askeri polisi seni, beni, Hikmet Erbilgin’i Hasan Baltacı’yı evlatlarını korumak kollamak için bırakın sınırı sınır ötesinde mücadele ediyor.  12 vatan evladı şehit oldu. Meclis’te İYİ Parti’nin bir önceki dönem ittifak ortağınızın hazırladığı taslağı siz o terör örgütü at ağzı olan dünkü adı HDP bugünkü adı DEM olan partiden faydalanabilme adına imza atmayan bir zihniyetin temsilcisisiniz. Siz ne konuşuyorsunuz? Siz Kastamonu’da neyin siyasetini yapıyorsunuz? Yüksel Aydın susacak falan mı zannediyorsunuz? O dönem bitti. O 3,5 yıl ne olduysa oldu. Ona bir şey demiyorum. Sessiz bir siyaset anlayışıyla devam ettik.”

“HER GÜN GERÇEK CUMHURİYET HALK PARTİLİLERL EKONUŞUYORUM ‘BİZİ BUNLARDAN KURTARIN’ NOKTASINA GELİNDİ”

“Ben her gün gerçek Cumhuriyet Halk Partililerle görüşüyorum. Şu noktaya geliyor hadise bizi bunlardan kurtarın. Öyle bir teslim almışlar ki Cumhuriyet Halk Partisi… Daday mevzusu bundan ibarettir. Hatta bir gazetede yayınlanmıştı. Tekzip yayınlattık.  Dolayısıyla Hikmet Erbilgin veya İlke Karabacak. Özellikle İlke Karabacak. Sen bir annesin. Anne gibi davran adamın asabını bozmayın. Bu doğru değil.”  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum