Babaş, “Sayın Erbilgin eşin nerde çalışıyor?”;

Babaş, “Sayın Erbilgin eşin nerde çalışıyor?”

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş Açıksöz TV ve TV 366 ortak yayınında konuşan CHP PM üyesi Hikmet Erbilgin’e cevap verdi....

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Açıksöz TV ve TV366 ortak yayımlanan canlı yayın konuğu oldu.

Hikmet Erbilgin dün akşam konuk olduğu yayında Tahsin Babaş için bir takım iddialarda bulundu.
Erbilgin, Babaş için şu ifadeleri kullandı:

“Tahsin Babaş Yapar’dan aklımızda ne kaldı. Bisiklet yolu kaldı. Bisiklet yolu şuanda gitmek istesek arabamızın bagajına bisikletlerimizi alıp Bisiklet Yolu’na gitmemiz gerek. Hâlbuki bizim bisiklet yolundan anladığımız şehrin ulaşılabilir bir yerinde olması gerekir. Bisiklet yolu yaşamıyor, israf projesine dönüştü. Akşamcıların yeri oldu orası. Seyrangah Projesi. İyi niyetle yapılmış bir projeydi gidip bakalım şuanda yaşamayan bir yere dönüştü. Dolayısıyla belediyecilikte bir vizyon bir bakış açısı köklü değilse, iyi niyetli yapsan da israfa dönüşür.”

“TAHSİN BABAŞ YAPAR DİYE BİR ŞEY YOK TAHSİN BABAŞ ALDATIR, GÖZ BOYAR PROPADGANDA YAPAR”

“Sayın Tahsin Babaş ne demişti Batı Bulvarı, Doğu Bulvarı projesi demişti. Ne oldu? Hatırlayan var mı? Tahsin Babaş yapar deniliyor, belediyeci deniyor. Sadece ortada küçük bir refüj çalışması yapıldı. Bu milletin gözünü boyamaktır. Kuzeykent Göl Park projesi vardı. Nerede Göl Park yapılmadı. Sunta kavşağı toplu konut projesi vardı. Millet kirada inim inim inliyor. Kiralar tavan yapmış. 2014’te millete dönüp dedi ki sunta kavşağında toplu konut projesi yapacağız. Bırakalım çivi çakmayı o arsaya adım atılmadı. Milletin gözünün içine baka baka aldatıldı millet. Başını kaldırdığı her binaya diyor ki ‘Biz burayı hallederiz.’ Yıkarız kentsel dönüşüm yaparız. Verilmiş sözü vardı Tahsin Babaş’ın Daday kavşağında kentsel dönüşüm projesi. Ortada hiçbir şey yok. Peki Çevre Yolu Sanayi Sitesi’ni hatırlayan var mı? Görseller hazırlandı yapılmadı. Seyir kulesinin sözünü verdi. Bir çivi dahi çakılmadı. Çok katlı otopark ve trafik sorununu çözeceğiz dedi. Bugün yine trafik sorununu çözeceğiz açıklaması yapıyor. 2014’te de bu sözü verdi millete. Balık pazarı yapma sözü vermişti. Balık almak için balık pazarına gidiyor musunuz? Var mı öyle bir Pazar. Yok. Verdiği sözün arkasında durmadı. Kasaplar Hali vardı. Seçmene vaatlerinden biriydi. En önemlisi teleferik yarım kaldı. Demek ki Tahsin Babaş yapar diye bir şey yok Tahsin Babaş aldatır, göz boyar propadganda yapar. En iyi yaptığı şey propaganda.”

Babaş ise Erbilgin’e şöyle cevap verdi:
“ Sayın Erbilgin ne diyor oğlu Metehan Babaş’ı belediyeye aldı diyor. Metehan Babaş, Turhan Topçuoğlu zamanında 2011 yılının şubat ayında belediyeye girdi. Kendisi zaten beden eğitimi öğretmeniydi. Ben hiç söylemek istemiyordum ama ben de şunu sorarım; Sayın Hikmet Ebilgin, sizin eşiniz hangi milletvekilinin yanında çalışıyor? Veya neden çalışıyor çalışacak başka bir insan mı yoktu? Ama bunlar yanlış şeyler ben hiç tasvip etmiyorum.” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum