Budamış'a talip var!;

Budamış'a talip var!

29 yıllık Belediye personeli Gürol Demirci, Budamış Mahallesi'ne talip oldu. Budamış Mahallesi'nden Muhtar adayı olan Gürol Demirci mahallelinin sorunları için çalışacağını ve kendilerine bir telefon kadar yakın olacağını söyledi. Muhtar Adayı Demirci, Budamış'ta önemli bir eksiklik olarak dile getirdiği Aile Sağlığı Merkezi için de girişimlerde bulunacağını kaydetti....

"BUDAMIŞ MAHALLESİ'NİN EKSİKLERİ VAR"

Budamış Mahallesi Muhtar Adayı Gürol Demirci açıklamasında; "Budamış Mahallesi'nin eksikleri var. Ben Doğakent'te oturuyorum. Yeni bir mahalle ama daha çok eksikleri var. Yollarda sıkıntılar var. Özellikle Kumara köyünün yolları çok kötü durumda. Doğakent Sitesi'nin kış mevsiminde yolunda çok sıkıntılar oluyor. Kar yağdığı zaman araçların ulaşımı zorlaşıyor. Otobüsler çıkamıyor.  Çok zorluk çekiyorlar. Geçtiğimiz gülerde bir don olayı yaşandı Kastamonu'da. En az 6-7 araç sit içerisinde kaza yaptı. İkinci bir tali yol yaptırmayı düşünüyoruz. Bunun için girişimlerimiz olacak. Yetkililerden bunu talep edeceğiz. Belediye'de benim de bir mazim var. Başkanlarımızla da samimiyiz. İyi diyaloglarımız var. Muhtarlık sürecimde eğer seçilirsem, Belediyemizle ortak bir diyalog anlayışıyla yönetmeyi düşünüyoruz."

"MAHALLEMİZDE BİR SAĞLIK OCAĞININ OLMAMASI BÜYÜK BİR SORUN"

Mahallenin en önemli eksikliğinin de bir Aile Sağlığı Merkezi olmaması olduğunu dile getiren Demirci;  "Mahallemizin bir Aile Sağlığı Merkezi yok. 3 bin nüfuslu mahalle burası. Bu bir ihtiyaçtır. O sebeple burada bir Aile Sağlığı Merkezi olmak durumunda.  En büyük problem mahallemizde bir sağlık ocağı eksikliği. Bunun yapılması için taleplerde bulunacağım. Gerekirse Cumhurbaşkanlığının kapısında yatacağım, Sağlık Bakanının kapısında yatacağım. Ama bu konu gerçekten önemli bir konu. 3 bin nüfuslu bir mahallede sağlık ocağının olmaması bir sorundur. Bunun için taleplerimizi dile getireceğiz.  Doğakent Sitesi emekli kişilerden oluşuyor ve sağlık ocağına ulaşmakta da zorlanıyorlar. Hastane de uzak kalıyor. Bu sebeple önceliğimiz Mahallemize bir sağlık ocağının getirilmesi olacak. Bunun için de gerekli yerlerle görüşme sağlayacağız ve mahallemizin taleplerini ileteceğiz. Saraçlar da var mesela ama Saraçlar da büyük bir mahalle. Yetmiyor, en az bir 45 dakika 1 saat sıra beklemek durumunda kalıyor yaşlılarımız."

"BAYRAĞI BİR ADIM İLERİ TAŞIYACAĞIZ"

Demirci açıklamasının devamında; "Bayrağı bir adım ileri taşımak için çalışacağız. Ben taze kanım. Mahallemize hizmet etmek istiyorum. Bayrağımızı bir adım ileri taşımak istiyorum. O yüzden aday oldum. Sağ olsunlar aday olmam konusunda çokça talep geldi. Ben de neden olmasın diyerek bu yola çıktım. Güzel işler başaracağımıza mahallemizi daha da ileri götüreceğimize inancım tam. Mahallelimizin rahatlıkla gelip sıkıntılarını anlatabileceği, iletişim kurabileceği bir muhtar olacağım. Mahallelinin sorunları için çaba gösteren bir muhtar olacağım. Kastamonu'dayım ve telefonum 7-27 açık. Ne zaman mahallemdeki bir insanın ihtiyacı olur, ne zaman bir sıkıntısı olur, bir talebi olur, bir telefon kadar uzağında olacağım. Desteklerini bekliyorum herkesin" dedi.  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum