Kastamonu AK Parti’de siyasi arena kızışıyor!;

Kastamonu AK Parti’de siyasi arena kızışıyor!

2024 Yerel Seçimlere yaklaşırken partiler adaylarını açıklamaya başladı…...

2024 Yerel Seçimlere sayılı günler kala, Kastamonu'da parti adayları belli olmaya başladı. AK Parti, belediye başkanlığı için henüz adayını açıklamamış olsa da, aday adayları sahada yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.

Aday adayları arasında saha çalışmaları ile dikkat çeken isimlerden Reşat Asrak, Şevket Bahçacıoğlu ve Yaşar Özdemir hız kesmeden ziyaretlerini sürdürüyor.

İddialı isimler, sosyal medya hesaplarından ve halk ile bir araya gelerek yaptığı çalışmaları ve tecrübelerini sergiliyorlar.

Bu noktada çalışmalarına devam eden Aday adayı Reşat Asrak, geçtiğimiz yıl aldığı “Yılın En Başarılı Bürokratı” ödülünü seçmene hatırlattı.

Asrak, ödül töreninde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti: “Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak 3 yıldır çalışıyorum. Ama bürokraside devlet memurluğunda 25 yıllık bir geçmişim var. Doğduğum, büyüdüğüm, havasını teneffüs ettiğim, suyunu içtiği, sokaklarında koştuğum ilde hizmet etmek çok büyük bir şeref ve onur. Kuruluşunun 37. yıl dönümünde bu kadar anlamlı bir ödülü bizlere layık gördüğü için kalplerimize ve tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.  Bu ödül benim şansım da olsa da en başta bu hizmetlerin yapılmasında Kastamonu'ya bu kadar yatırımın gelmesinde başta Cumhurbaşkanımız, Bakanımız, ilimizi temsil eden milletvekillerimiz, valimiz, belediye başkanlarımız ve en önemlisi bizlere bu hizmeti yapmakta yoldaş olan arkadaşlarımız…  Onların asıl bu ödül. Benim nezdinde bu, tüm Kastamonu’nun ödülü.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum