Çatalzeytin’e yeni müdür!;

Çatalzeytin’e yeni müdür!

Doğanyurt İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Karataş, Çatalzeytin İlçe Özel İdare Müdürlüğü görevine atandı...

Kastamonu'nun Çatalzeytin İlçe Özel İdare Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Karataş, başarılı kariyerine yeni bir dönemle devam ediyor. 2000-2014 yılları arasında Jandarma Astsubay olarak görev yaptıktan sonra kendi isteğiyle görevinden istifa eden Karataş, Bozkurt Belediyesi'nde Zabıta Memurluğu, Yazı İşleri Memurluğu ve Destek Hizmetleri Müdür Vekilliği görevlerinde bulunarak belediyecilik alanında deneyim kazandı.

2019 yılında Bozkurt Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürlüğü'ne görevlendirilen Karataş, 2020 yılında İl Özel İdaresine naklen ataması yapıldı. Bozkurt İlçesi'nde 2021 yılında meydana gelen sel afetinde gösterdiği başarılı çalışmaların ardından Kastamonu İl Özel İdaresine atanarak takdir topladı.

İl Özel İdaresince 2022 yılında yapılan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavında başarılı olarak İlçe Özel İdare Müdürü olarak Doğanyurt İlçe Özel İdare Müdürlüğüne atanan Karataş, yaklaşık 1 yıl süresince başarılı bir performans sergiledi. Ardından, 18 Aralık 2023 tarihinde Çatalzeytin İlçe Özel İdare Müdürü olarak göreve başladı.

Mustafa Karataş, yeni görevinde ilçesine ve vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak adına çalışmalarına hızla başladı. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum