Kastamonu CHP’de siyasi rüzgar! Baltacı açıkladı;

Kastamonu CHP’de siyasi rüzgar! Baltacı açıkladı

2024 Yerel Seçimlerine az bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu ayağı hareketlenmeye başladı...

Kastamonu'da 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala, Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) hareketlilik gözleniyor. CHP'nin Parti Meclisi'nde yaşanan gelişmelerle birlikte, ilçelerin belediye başkanı adaylarının belirlenmesi için yoğun bir çalışma süreci başlatıldı. Özgür Özel'in CHP Genel Başkanı seçilmesinin ardından, Kastamonu İl Başkanlığı görevini İlke Karabacak'a devreden Hikmet Erbilgin de bu sürece dahil oldu.

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin, İl Başkanı İlke Karabacak ve İl Sekreteri Burak Livan, yerel seçimler öncesinde belediye başkanı adaylarını belirlemek amacıyla ilçelere ziyaretlerini sürdürüyorlar.

Baltacı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, Parti Meclisi'nde adaylığı kesinleşen isimlere başarı dileklerini iletti. Hanönü Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, İhsangazi Belediye Başkan Adayı Erol Sağlık ve Küre Belediye Başkan Adayı Şila Bihter Tolga Çelebi'nin adaylıklarının kesinleştiği belirtildi.

Öte yandan, Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin, İl Başkanı İlke Karabacak ve İl Sekreteri Burak Livan'ın ilçe ziyaretleri kapsamında Şenpazar ve Cide ilçelerinde yapılan toplantılarda, yerel seçimler öncesi belirlenen hedefler ve yol haritası üzerine görüş alışverişinde bulundukları ifade edildi.

Şu ana kadar belirlenen adaylar şu şekilde:

Hanönü: Ali Özkan

İhsangazi: Erol Sağlık

Küre: Şila Bihter Tolga Çelebi

Taşköprü: Ufuk Çar

Araç: Satılmış Sarıkaya

Devam eden ilçe ziyaretlerinin ardından, önümüzdeki günlerde diğer ilçelerin belediye başkanı adaylarının açıklanması bekleniyor. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum