Lastik kara saplanacak! Fiyatlar uçtu;

Lastik kara saplanacak! Fiyatlar uçtu

.......

Kastamonu sert kışlar yaşayan kar kokusu alan bir ilimiz. Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte milyonlarca araç sahibi, kış lastiği alışverişi konusunda endişeli bir arayış içine girdi. Ancak, bu arayışlar sırasında karşılarına çıkan fiyatlar, pek çoğunu düşündürmeye başladı.

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte milyonlarca araç sahibi, kış lastiği alışverişi konusunda endişeli bir arayış içine girdi. Ancak, bu arayışlar sırasında karşılarına çıkan fiyatlar, pek çoğunu düşündürmeye başladı. 2023 kış lastiği fiyatları, araç sahiplerini ciddi bir şekilde etkilemeye başladı.

Hava koşullarının giderek soğumaya başladığı bu dönemde, uzmanlar kara kış uyarıları yaparken, araç sahipleri de kendilerini gelecek kışa hazırlamak istiyor. Ancak, kış lastikleri konusundaki fiyat artışları, bu hazırlıkları daha da zorlaştırıyor.

Bu yıl kışın özellikle sert geçeceği tahminleri, araç sahiplerini uygun fiyatlı kış lastikleri arayışına sürüklüyor. Karlı ve buzlu yolların zorlu şartlarına karşı daha güvende olmak isteyen sürücüler, ekonomik olarak da bu kararlarını vermek zorunda kalıyorlar.

2023 GÜNCEL KIŞ LASTİĞİ FİYATLARI

Aşağıda sunulan lastik fiyatları, farklı marka ve boyutlardaki kış lastiklerinin 2023 fiyatlarını yansıtıyor. İhtiyacınıza göre hangi lastiği tercih edeceğinizi düşünerek karar vermeniz gerek. Kış lastiği seçenekleri şu şekilde:

-          Michelin Pilot Alpin: 10.693,73 TL

 

-          Tigar Suv Winter: 5.993,70 TL

 

-          Michelin Alpin 6: 5.993,70 TL

 

-          Michelin MO1 Pilot Alpin 5: 7.039,10 TL

 

-          Tigar Suv Winter: 4.773,33 TL

 

-          Kormoran Vanpro Winter: 3.002,88 TL

 

-          Tigar Winter: 2.761,43 TL

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum