Kendinizi araştırmacı ruhla sürekli yenileyin;

Kendinizi araştırmacı ruhla sürekli yenileyin

Çankaya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, Kastamonu’nun yetiştirdiği genç mühendislerden Yüksek Endüstri Mühendisi Akif Yasin Gülamoğlu’nu ağırladı....

Kronospan Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Yardımcısı Ömer Gülamoğlu’nun oğlu Akif Yasin Gülamoğlu, mezun olduğu Çankaya Üniversitesi’nde “Endüstri Mühendisliği’nin İş ve Sosyal Yaşam’da Önemi” konulu seminerde, öğrencilere tecrübelerini aktardı.

Gülamoğlu, seminer ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti; “Gelecekteki genç meslektaşlarımın iş ve sosyal yaşama dair bilgileri, bu seminerde ilgi, alaka ve dikkatli takip etmeleri mesleğimizin bayrak değişimlerindeki umudumu arttırdı ve beni çok mutlu etti. Kendilerine bu sektörde ihtiyaç duydukları her anda yanlarında olacağımı ve bana ulaşabileceklerini belirttim. Endüstri mesleğinin gelecekteki ülkemiz ve dünyamız için ne denli önemli olduğunu, katkı sağlamak için bizlere düşen görevlerin neler olduğunu ve olabileceğini şahsımın gerçekleştirdiği uluslararası ve çeşitli şehirlerimizde yaptığım birçok projelerin gerçekleşme kademeleri ve başarı durumlarını katılımcılara hem sözel hem de görsel olarak sunumum ile tanıttım. Ayrıca bu projelerimi ve tecrübelerimi nasıl şirketleştirdiğimi, kurduğum MECHSAN Endüstriyel Makine Orman Ürünleri İthalat ve İhracat A.Ş olarak kapsam alanımı genişlettiğimi aktararak, cesaretlerinin hiç bir zaman bitmemesini, kendilerini araştırmacı ruhla sürekli yenilemelerini gerektiğini söyledim.”

Programın sonunda Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Can Çoğan adına Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan Karasakal ile Öğretim ve Araştırma Görevlisi Ahmet Kabarcık tarafından Gülamoğlu’na plaket verildi. Akif Yasin Gülamoğlu: “Plaketle onurlandırılarak teşekkür edilmek beni çok mutlu etmiştir” dedi. (Haber Merkezi)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum