Bezmialem’den Taşköprü çıkarması;

Bezmialem’den Taşköprü çıkarması

Taşköprü Belediyesi ve Bezmialem Vakıf Üniversitesi işbirliği ile Üniversite Diş Hekimliği Fakültesi’nce Taşköprü ilçesinde bulunan Muzafferettin Gazi İlkokulu’nda diş bakımı ve sağlık taraması yapıldı...

Taşköprü Belediyesi ve Bezmialem Vakıf Üniversitesi işbirliği ile Üniversite Diş Hekimliği Fakültesi’nce Taşköprü ilçesinde bulunan Muzafferettin Gazi İlkokulu’nda diş bakımı ve sağlık taraması yapıldı.

Ardından ise Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde Dr. Mehmet Akif Kaymakçı tarafından vatandaşlara yönelik “Görünmez Tehlike Mantar Zehirlenmeleri” konulu konferans düzenlendi.

Düzenlenen konferansa Taşköprü Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, Belediye Meclis Üyesi Şennur Yüzücü, Büyük Birlik Partisi Taşköprü İlçe Başkanı Saim Çakmak, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörü Hüseyin Emre Yüksel, vatandaşlar ve öğrenciler katılım sağladı.

Düzenlenen konferans sonrasında anlatılan konular hakkında sorulan soruları doğru cevaplayan öğrencilere hediyeler takdim edildi.

Program Taşköprü Belediye Başkanı Yardımcısı Harun Yalçın'ın konuşmacı Dr. Mehmet Akif Kaymakçı’ya dünyaca ünlü Taşköprü sarımsağı ve plaket takdim etmesiyle son buldu. (Taşköprü Postası)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum