Kastamonu BİLSEM misafirlerini ağırladı;

Kastamonu BİLSEM misafirlerini ağırladı

Kastamonu Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), 5 günlük program kapsamında yurtiçi ve yurtdışından misafirlerini ağırladı....

“From Stem to Steam” başlıklı Erasmus+ Stratejik Okul Ortaklıkları Projesi çerçevesinde Kastamonu BİLSEM’e konuk olan Mersin, Romanya, Polonya ve Makedonyalı misafirler, ilimizde bulundukları sürede çeşitli çalışmalar ve etkinliklere katıldı.

Projenin dördüncü hareketliliğine ev sahipliği yapan BİLSEM’de; 5 gün boyunca kültürel miras, geleneksel sanatlar ve nesli tükenen hayvanlarla ilgili etkinlikler, atölye çalışmaları ve söyleşiler gerçekleştirildi. Çalışmalarına başlayan grup, projenin çok verimli ilerlediğini belirtti.

Proje kapsamında ilimize gelen yerli ve yabancı misafirler, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Demirkıran ile bir araya geldi. Ardından Kastamonu Belediyesi’ne geçen konuklar, Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu ile görüştü.

Kastamonu BİLSEM Müdürü Atasever Yiğit, Müdür Yardımcısı Abdullah Gökçe ve Proje Koordinatörü Özgen Şahin Bektaş’ın eşlik ettiği konuk heyette; Mersin’den Ahmet Faruk Yıldırım, Romanya'dan Anda Dobromir, Makedonya'dan Kristijan Stojanovski, Polonya'dan Anna Badzio, Romanya'dan Lavinia ile Tony Tanislav ve öğrenciler yer aldı.

Konuk heyet ziyaretlerinin ardından Kastamonu’nun tarihi ve kültürel mekanlarını gezdi. (CNGHaber)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum