100’den fazla sporcu katıldı;

100’den fazla sporcu katıldı

Satranç sporunun çocuklara sevdirilmesi amacıyla faaliyetlerine devam eden Satranç İl Temsilciliği, özel günlerde satranç turnuvaları düzenlemeyi sürdürüyor....

24 Kasım öğretmenler Günü dolayısıyla Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya 100’den fazla sporcu katılım sağladı. Öğretmenler gününe yönelik düzenlenen bu turnuvayla öğrenciler hem zekasını yarıştırdı hem de öğretmenlerinin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kastamonu Satranç İl Temsilciliği tarafından 26-27 Kasım tarihlerinde 24 Kasım Öğretmenler günü Satranç Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya, Kastamonu merkez ve ilçelerden sporcuların bulunduğu turnuvaya, farklı illerden de sporcular katılım sağladı.

Turnuva sonunda düzenlenen ödül törenine Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak da katıldı. Ödül töreni öncesi konuşma yapan İl Müdürü Reşat Asrak, velilere ve sporculara satranç sporunun önemini vurguladı. Kastamonu’daki Satranç sporunun gelişmesi için belirli gün ve haftalar da turnuvaların devam etmesini isteyen Asrak, ilerleyen zamanlarda sporcuların Türkiye Şampiyonalığına katılarak Kastamonu’yu başarılı temsil etmelerini istedi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak tarafından turnuvanın kazananlarına ödülleri takdim edildi. (Banu Türkmenoğlu / Özel Haber)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum