Ağızlar ‘Islama’ ile tatlandı;

Ağızlar ‘Islama’ ile tatlandı

İstanbul Kağıthane Halk Eğitim Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte, misafirlere Kastamonu yöresel yemeklerinden ıslama ikram edildi....

İstanbul Kağıthane Halk Eğitim Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte, misafirlere Kastamonu yöresel yemeklerinden ıslama ikram edildi.

Yarım asırdır faaliyetlerine İstanbul’da devam eden Kastamonu Şenpazar Derneği, ‘Birlik ve Beraberlik Günü’ adı altında program düzenlerken, programa iş insanı Yaşar Kızılkum, KASİAD Genel Sekreteri Cemal Şenol, KASDER Şişli Şube Başkanı Erol Şahin, Şenpazar köy ve mahalle dernek başkanları ve çok sayıda misafir katıldı. Programda, başta dernek kurucu ve üyelerinden ahirete intikal edenler olmak üzere tüm vefat edenler için Kur’an okundu, dualar edildi.

Yusuf Gündüz'ün sunumunu yaptığı program, gençlik kolları tanıtım ve gösterileri ile başladı. Dernek Başkanı ve iş insanı Hüseyin Tarı, konuşmasında her yıl Kasım ayının son Pazar günü birlik ve beraberlik günü olarak tertip edilmesine karar verildiğini belirterek, geleneksel hale gelecek etkinliğin daha geniş çevrelere ulaşacağını söyledi. Kadın kolları adına Genel Sekreter Özlem Tarı söz alırken, 16 yıl önce gençlik kolları kurucuları arasında yer alan Yasin Tarı, Murat Şakar ve Abdullah İrdem de programın hazırlanmasında gençlere yardımcı oldu. Gençlik Kolları Başkanı Efekan Sarı konuşmasında gençlerin üye olmasını beklediklerini ve yeni yönetimiyle yapacakları etkinliklerle  adlarından söz ettireceklerini ifade etti. Programın sonunda toplu alınan fotoğrafın ardından derneğin gençlik kolları katılımcılara yöresel ıslama yemeğinden ikram etti. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum