Şimdi sesimizi yükseltme zamanı;

Şimdi sesimizi yükseltme zamanı

Kastamonu Kadın Derneği (KAST-KADER) tarafından Kastamonu iş dünyasının kadınları ile İstanbul Beşiktaş Yıldız Parkı Malta Köşk’te buluşma gerçekleştirildi....

KAST-KADER Başkanı Emine Çelik yaptığı yazılı açıklamasında, “Çok sayıda Kastamonu iş dünyasının kadınları ile güzel bir buluşmayı gerçekleştirdik. Fikir birliği, gönül birliği, memleket sevdası, bizi ortak paydada buluşturdu. Güzel kararlar muhteşem projeler ile günün sonuna geldik. İyi ki varlar, iyi ki varız. Bizler tarihine kahramanlık hikâyesi yazdırmış Kastamonu kadınlarıyız. Şimdi sesimizi de sözümüzde yükseltme zamanı" ifadelerine yer verdi.

“TEMEL DEĞERLERİMİZ, İNSAN SEVGİSİ, PAYLAŞMA, ÖNCÜLÜK, SAMİMİYET”

KAST-KADER, Kastamonu iş dünyasının kadınlarını, İstanbul Beşiktaş Yıldız Parkı Malta Köşk’te bir araya getirdi. Buluşmayla ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan KAST-KADER Başkanı Emine Çelik; "KAST-KADER olarak bizler bu toprakların insanlarıyız, doğduğumuz topraklara doyduğumuz topraklardan güç vermeye çalışıyoruz. Bu topraklardan kazandıklarımızı bu toprakların insanlarıyla paylaşıyoruz.  Bizim vizyonumuz, tüm hemşerilerimizin mevcut ortamda devlet imkânlarından haklardan eşit yararlandığı bir toplum oluşmasına katkıda bulunmak. Bizim misyonumuz, Türkiye’de bir örnek teşkil edecek memleketimiz Kastamonu'da eğitime, kültürel ve toplumsal gelişmeye katkıda bulunmak ve bireylerin hayatında fark yaratmak. Temel değerlerimiz,  insan sevgisi, paylaşma, öncülük, samimiyet. Faaliyet alanlarımız ise, eğitim, kültür-sanat, sosyal değişim. Tüm hemşehri ve dostlarımızdan aldığımız güç ile ilk günkü aşk ve inançla yapabileceğimizin en iyisini yapmak için de birlik ve beraberlik içinde mücadele ediyoruz. Düzenlemiş olduğumuz Kastamonu İş Dünyası Kadınları Buluşmasına katılan destek ve katkı veren tüm herkese de teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen buluşmaya, KAST-KADER Başkanı Emine Çelik, KASİAD Denetim Uzmanı Fikriye Aslan, Yüksek Mimar Halime Nilgün Şener, Anka Org. Yönetim Kurulu Başkanı Mehpare Abacı, Endüstri Mühendisi Sevilay Tosyalı, Mali Müşavir Emel Albayrak, Şükrüoğlu Filtre Yönetim Kurulu Üyesi Seher Soytaş, Mali Müşavir Lütfiye Kaya, Mali Müşavirlik Ve STK Hizmetleri Sevim Öztürk, Wedding Palace Düğün Davet Org. Nurşen Kaya, Toprak Cirtbant Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Toprak, Teferruat Reklam Yönetim Kururlu Başkanı Selma Cengiz, Anestezi Profesörü Prof. Dr. Nurgül Yurtseven, Eğitimci İlknur Gedik, Reis Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Işılay Reis, Kimya Mühendisi Nur Oburoğlu, Bankacı, Gayrimenkul Danışmanı Şehri Yıldırım, Tekstil İlknur Türkan Boran, Imren İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Seçil Özkan, Dünya Grubu CEO Burcu Kösem, Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Danışmanı Ece Düzenli Çelik, Bilgisayar Yazılım Mühendisi İlknur Uçar, İBB Yazı İşleri Kararlar Daire Başkanı Nurten Uğursoy ve çok sayıda iş kadını katılım sağladı. Düzenlenen buluşmada, iş kadınları Kastamonu ile ilgili görüş ve düşünceleri konusunda konuşma yaptı. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum