Büyükelçi Wimmer’den makam ziyaretleri;

Büyükelçi Wimmer’den makam ziyaretleri

Beraberindeki heyetle Kastamonu’yu ziyaret eden Avusturya Büyükelçisi Johannes Wimmer, il merkezinde Kronospan firmasını ziyaretin ardından Vali Avni Çakır ile Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’nu da makamlarında ziyaret etti....

Avusturya Ticaret Ateşesi Christian Maier, ilimizin önemli sanayi kuruluşları arasında yer alan Kronospan Orman Ürünleri Şirketi Almanya CEO’su David Brenner, Kronospan Türkiye CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı H. Akgün Okay ile Kronospan Orman Ürünleri Şirketi Yönetim Kurulu ve Genel Müdür Yardımcısı Ömer Gülamoğlu’dan oluşan heyet Vali Avni Çakır ile Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’na ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında Kastamonu’yu tanıtan Vali Avni Çakır, heyete Kastamonu yöresel ürünlerinden oluşan hediyeler ve Kastamonu broşürleri takdim etti. Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu ise: “Avusturya Büyükelçisi sayın Johannes Wimmer’e ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri ve Kastamonu’muza gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Heyet, akşam saatlerinde Kastamonu’dan ayrıldı. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum