Mutlu Kafe’ye özel ziyaret;

Mutlu Kafe’ye özel ziyaret

Vali Avni Çakır'ın eşi Bahar Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt’un eşi Rasime Bircan Yurt ve Kastamonu Gölköy 5. Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Mehmet Çelik’in eşi Züleyha Çelik, Kastamonu Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği tarafından Merkez Spor Salonu'nda işletilen Mutlu Kafe'yi ziyaret etti. Bahar Çakır burada yaptığı konuşmasında; “Bu çocuklarımız aslında dünyanın en temiz bireyleri. Onların duyguları öyle temiz ki. Allah hepimize onlar kadar masum olabilmeyi ve masum kalabilmeyi nasip etsin” ifadelerine yer verdi....

ÇAKIR; "BU ÇOCUKLARIMIZ DÜNYANIN EN TEMİZ BİREYLERİ”

Ziyarette, özel bireyler ve aileleriyle bir araya gelen Bahar Çakır, Mutlu Kafe’nin hayırlı olmasını diledi. Bahar Çakır burada yaptığı konuşmada; “Allah gücünüzü kuvvetinizi artırsın. Çok güzel ilgileniyor ve eğitim veriyorsunuz evlatlarınıza. Emeklerinize sağlık. Bugün çifte mutluluk yaşıyoruz aslında. Özel Bireylerimizin böyle bir kafeye kavuşmuş olmalarından dolayı hayırlı olsun demiş olacağız ancak 24 Kasım Öğretmenler Günü gibi anlamlı bir güne denk geldik. Ailelerimizin yanı sıra çocuklarımıza ciddi anlamda emek verenler öğretmenlerimiz. Onlara tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Ankara’da yaşıyordum ve Kızılay’da ‘Cafe Down’ isimli bir kafe vardı. Gittiğim bir yerdi ve özellikle tercih ederdim. Onun dışında Altınokta Körler Derneği bizim sokaktaydı. Bu çocuklarımız aslında dünyanın en temiz bireyleri. Onların duyguları öyle temiz ki. Allah hepimize onlar kadar masum olabilmeyi ve masum kalabilmeyi nasip etsin” dedi.

BOYRAZ; "KİMSE BİZİ BU RÜYADAN UYANDIRMASIN"

Kastamonu Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz ise, yaptığı açıklamada; "Bizleri bu güzel günde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz.Karşıda özel bireyler çalışma salonumuz var. Bizim için burası bir mucize gibi. Ben bazen diyorum kimse beni bu rüyadan utandırmasın. Çünkü ilk defa böyle bir imkana kavuştuk. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak bizlere bu kafeyi armağan etti. Dernek olarak burayı tuttuk. Evlatlarımızın annelerinin, bizlerin evlatlarımızın rahat edebileceği bir ortam. Bugün burada olmanız bizleri çok mutlu etti. Emeğinize yüreğinize ayağınıza sağlık, teşekkür ederiz” dedi.

Konuşmaların ardından Bahar Çakır tarafından Özel Bireyler Derneği Başkanı Huriye Boyraz’a üzerinde ‘Mutlu Kafe Hayırlı Uğurlu Olsun. Gülen Gözleriniz Daim Olsun” yazılı çiçek hediye etti. Akabinde günün anlam ve önemine binen pasta kesimi gerçekleştirildi. (Banu Türkmenoğlu)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum