Büyükelçi Wimmer Kronospan’ı gezdi;

Büyükelçi Wimmer Kronospan’ı gezdi

Avusturya Büyükelçisi Johannes Wimmer, beraberinde Ticaret Ateşesi Christian Maier ve Avusturya kökenli Kronospan Orman Ürünleri Şirketi yetkilisi David Brenner ile birlikte Kastamonu’ya geldi....

Avusturya Büyükelçisi Johannes Wimmer, beraberinde Ticaret Ateşesi Christian Maier ve Avusturya kökenli Kronospan Orman Ürünleri Şirketi yetkilisi David Brenner ile birlikte Kastamonu’ya geldi.

Heyet, Kastamonu programı kapsamında ilk olarak Kronospan Orman Ürünleri Şirketi Kastamonu tesislerini ziyaret etti. Burada CEO Akgün Okay, Genel Müdür Yardımcısı Ömer Gülamoğlu, Genel Müdür Yardımcısı ve Fabrika Müdürü Bilal Karakaya, İnsan Kaynakları Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Umut Yılmaz ile Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan heyet, daha sonra toplantı odasında CEO Akgün Okay tarafından gerçekleşen sunumu yerinde takip etti.

FABRİKA VE KASTAMONU TANITIMI

Büyükelçi ve beraberindeki heyete sunum sırasında Kronospan’a ilişkin geniş bilgiler aktarılırken, ayrıca Kastamonu’dan da söz edildi. Yöresel ürünlerden oluşan hediye sepetini konuklara takdim eden CEO Okay, heyeti fabrikada ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Fabrika ziyareti, tesisin gezilmesiyle son buldu. Büyükelçi Wimmer, Kronospan’ın Kastamonu tesisleri ile ilgili memnuniyetini dile getirirken, Kastamonu kentinin ise doğasıyla öne çıkan bir şehir olduğunu ve buna da hayranlığını vurguladı.

VALİ ÇAKIR VE BAŞKAN VİDİNLİOĞLU’NA ZİYARET

Büyükelçi Johannes Wimmer ve beraberinde heyet daha sonra Vali Avni Çakır ile Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’nu makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerin hemen ardından İnci Tepesi’nden Kastamonu’yu izleyen heyet, daha sonra Kastamonu’dan ayrılmak üzere yola çıktı. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum