‘Yeşil işbirliği’ masaya yatırıldı;

‘Yeşil işbirliği’ masaya yatırıldı

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu ve Orman Bölge Müdürlüğü heyeti ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Küçük, Prof. Dr. Kasım Yenigün ve Prof. Dr. Mehmet Atalan da hazır bulundu....

Görüşmede, Kastamonu Üniversitesi’nin ihtisas sahası olan ormancılık ve tabiat turizmi alanı başta olmak üzere yürütülen, devam eden ve yapılması planlanan çalışmalardan bahseden Rektör Topal, Orman Genel Müdürlüğü ile devam eden güçlü iş birliklerinin artarak devam etmesi temennisinde bulunarak, ziyaret nedeniyle Karacabey’e teşekkür etti.

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ise, Orman Genel Müdürlüğü ile KÜ arasında devam eden iş birliklerinin daha da geliştirilmesi noktasında gereken desteği vereceklerini belirtti.

Ziyaretin sonunda Rektör Topal, Orman Genel Müdürü Karacabey’e üniversiteye verdikleri katkılardan dolayı teşekkür belgesi takdim etti. Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ve günün anısına fotoğraf çekimi ile son buldu.

KARACABEY’DEN İNOVASYON MERKEZİ’NE DESTEK SÖZÜ

Ziyaretin ardından Rektör Topal ile birlikte Genel Müdür Karacabey ve beraberindekiler yapımı devam eden Ahşap Araştırma, Geliştirme ve İnovasyon Merkezi Binası ile Kastamonu Teknokent'i ziyaret etti.

Ahşap Araştırma, Geliştirme ve İnovasyon Merkezi Binası hakkında bilgiler alan Karacabey, merkezin çalışmalarına OGM olarak gerekli desteği vereceklerini belirtti. Ahşap Araştırma, Geliştirme ve İnovasyon Merkezi Binası ziyaretin ardından Kastamonu Teknokent’e ziyarette bulunan Karacabey, Teknokent’te yer alan firmalar ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum