Küçükçekmece AK Parti, bu yıl 2022 Kastamonuluyu ağırladı;

Küçükçekmece AK Parti, bu yıl 2022 Kastamonuluyu ağırladı

İstanbul’da yaşayan Kastamonulular iki ayda bir AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı’nda periyodik olarak düzenlenen kahvaltılı programlarda bir araya geliyor. Her toplantıda farklı AK Parti üyesi Kastamonululardan oluşan 300 katılımcı yer alıyor. Her programa yine farklı yüzler Kastamonulu siyasi protokol üyeleri de katılarak davetliler ile tanışıyor....

2022’de gerçekleştirilen 7 program ile 2022 kişi ilçe başkanlığında ağırlanmış oldu. Toplantı amaçlarından birisi de üyeler ile teşkilat mensubu yönetici Kastamonuluların tanışması, kaynaşması, bilgi, birikim ve tecrübelerin paylaşılması oldu. Siyasi protokol üyeleri ile parti üyelerinin buluşması, üyelerin teşkilatta ağırlanması Kastamonulu üye sayısını artırdı.

AK Parti’ye üye Kastamonulular, bu programlara davet edilip, sonrasında katılımcılara teşekkür mesajları gönderiliyor. Bir sonraki toplantıya da farklı kişiler davet ediliyor. 2022’de 2022 kişi ağırlanırken, 2023’te ise 2023 Kastamonulu üyenin ilçe başkanlığında ağırlanacağını ifade edildi.

Davet edilen üyeler teşkilattaki toplantılara gelirken torunundan, çocuğuna, babasından dedesine kadar her yaştaki Kastamonuluların ailece katılımı ayrı bir güzellik oluşturuyor. Toplantılarda teşkilatın en küçük yaştaki davetlileri ile en yaşlı davetlilerine her programda hediyeler verilmesi programlarda güzel görüntüler ortaya çıkarıyor.

“BİZ BİRLİKTE DAHA ÇOK GÜÇLÜYÜZ”

Düzenleme komitesi adına sunum yapan Gazeteci Eyüp Sabri Atay, ‘Biz birlikte daha çok güçlüyüz’ diyerek, her programda olduğu gibi yine farklı açılardan Kastamonu tanıtımı yapmayı ve Kastamonu’nun özelliklerini anlatmayı sürdürdü.

ŞENCAN: “KASTAMONULULAR GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURUYOR”

Programlara ev sahipliği yapan AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Av. Recep Şencan; “Bölgemizde Kastamonuluların tutkunluğu, memleket sevdaları, teşkilatımıza sahip çıkmaları ve her geçen gün üye sayılarının çığ gibi artması bizlere memnuniyet veriyor. Gönül köprüleri kuruyorlar. Gücümüze güç katıyor” dedi.

YILDIRIM: “BAŞARILI SİYASETÇİLER BİZİM GURUR KAYNAĞIMIZ”

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Av. Esra Vural Yıldırım ise; “İl Kadın Kolları Başkanımız Kastamonulu hemşerimiz Av. Rabia İlhan adına geldim. Ben de Kastamonuluyum. İstanbul’daki Kastamonuluların faaliyetleri bizleri çok heyecanlandırıyor. Buradaki etkinlik ve faaliyetler, sosyal medyada, ulusal ve yerel gazetelerde olduğu kadar Kastamonu günlük gazetelerinde haber yapıldıkça mutlu oluyoruz. Gurbetçi Kastamonulular, başarılı siyasetçiler bizim gurur kaynağımız. Buradaki ayak seslerimizi memleketimizden duyuyorlar. İyi ki varsınız. Ilgaz Dağı eteklerinden gelen serin rüzgârın havasını alır gibi hissediyorum kendimi. Elbette ben de Kastamonu’yu ve Kastamonuluları çok seviyorum. Şerife Bacı’nın memleketi o güzel Kastamonu’muza selam olsun. Bu tür organizasyonları yapanları ve programlara emeği geçenleri kutluyorum” diye konuştu.

UMUR: “KASTAMONULU OLMAK BİR AYRICALIK”

İstanbul AK Parti Teşkilatı’nda Kastamonuluların yoğunluğundan bahseden AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi, 2018 İstanbul Milletvekili adayı, 2019 Bakırköy Belediye Başkan Adayı işadamı Mehmet Umur da şöyle konuştu; “İstanbul’da Ak Parti teşkilatımızda artan üye sayımızla gücümüze güç katan bu tür etkinlikleri düzenleyenlere teşekkür ederim. Her hafta bir ilde saha çalışmalarına katılıyorum. Kıymetli Kastamonulu yöneticilerimiz teşkilatımızda başarılı çalışmalar yapıyorlar. Hepsi birbirinden kıymetli.”

AK Parti Küçükçekmece İlçe Sivil Toplum Halkla ilişkiler Komisyon Başkanı Gazeteci Eyüp Sabri Atay da kendi birim çalışmalarından bahsetti. Küçükçekmece’de 1100 derneğin 870’ini birebir ziyaret ederek dernek mevzuatları hakkında da seminer verdiklerini anlatan Atay, Birim Başkanı Yusuf Sandıkcı ve Komisyon Başkanları Kerim Yiğit ve Bayram Topçu ile uyum içinde başarılı bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

“Sadece Kastamonuluların gönüllerine girmedik” diyen Atay, bölgedeki 870 farklı il, ilçe ve köy derneklerine yapılan ziyaretlerde dernek başkanı ve yönetimleri ile uyum içinde birlik beraberlik sergilendiğini vurgulayarak; “Küçükçekmece’de birlikte yaşadığımız farklı kültürlerde STK temsilcisi komşularımızla ilişkilerimizi geliştirerek gerek bizlerin onlara STK konularında katkılarımız, gerekse gönül sohbetlerimizi geliştirdi. Ziyaretlerimiz ve çalışmalarımız hakkında güzel izlenimler aktarıldı” dedi. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum