İYİ Parti Taşköprü’de Özmen’le devam dedi;

İYİ Parti Taşköprü’de Özmen’le devam dedi

İYİ Parti Taşköprü İlçe Başkanlığı, 3’üncü Olağan Kongresini Taşköprü Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleştirdi. Kongre; saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunması, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua okunması ile başladı. Partililerin ve davetlilerin katılımı ile gerçekleşen kongrede tek liste halinde seçime giren Hüseyin Özmen yeniden İYİ Parti Taşköprü ilçe başkanı olarak seçildi....

İYİ Parti Taşköprü İlçe Başkanlığı, 3’üncü Olağan Kongresini Taşköprü Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleştirdi. Kongre; saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunması,  Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua okunması ile başladı. Partililerin ve davetlilerin katılımı ile gerçekleşen kongrede tek liste halinde seçime giren Hüseyin Özmen yeniden İYİ Parti Taşköprü ilçe başkanı olarak seçildi.

KATAR: “BU KADROLAR MERKEZ DAHİL 10 BELEDİYEYİ ALACAK”

Kongrede mevcut başkan Hüseyin Özmen ve İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Katar birer konuşma yaptı. Katar, yaptığı konuşmada ülke gündemine ve Taşköprü ilçe gündemine dair konularda açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Katar aynı zamanda 2024 Mahalli İdareler Seçiminde Kastamonu merkez ve Taşköprü dâhil 10 belediyeyi kazanacaklarını savundu.

Kongreye İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Katar, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İYİ Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Özmen ve yönetimi, Taşköprü Belediye Başkan Vekili Hüseyin Kurt, CHP İlçe Başkanı Özkan Keskin, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mehmet Ali Topçu, DEVA Partisi İlçe Başkanı Necmettin Baştaş, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Harun Acar, muhtarlar, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

YENİ İLÇE YÖNETİMİ

Hüseyin Özmen başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Ülkü Eren, Savaş Dev, Ahmet Karaca, Gülsüm Alkan, Hüseyin Erikçi, Remzi Gökyıldız, Cemal Sarıoğlu, Mustafa Purtul, Saim Şirvan, Niyazi Atasoy, Mehmet Köle, Hasan Yıldırım, Yunus Kendir, Hasan Kayıkçı, Leyla Özmen, Mehmet Ünal, Nazlı Gedikoğlu, İbrahim Yılmaz, Rahime Eren, Salih Alabaş, Yılmaz Orul ve Kezban Gökyıldız.

(Akif Doğan / Taşköprü)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum