Cide’nin artık ‘Turistik Harita İllüstrasyonu’ var;

Cide’nin artık ‘Turistik Harita İllüstrasyonu’ var

Cide Belediyesi’nin girişimleriyle Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) 2022 Şehir Tanıtımı ve Markalaşma Teknik Destek Programı’ndan hibe alınarak, ilçeye Turistik Harita İllüstrasyonu kazandırıldı. Sosyal medya hesabından gelişmeyi duyuran Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu; “İlçemizin tarihi, doğal ve turistik alanlarının resmedildiği bu harita ile bölge turizmine ve tanıtımına katkı sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi....

Cide Belediyesi’nin girişimleriyle Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) 2022 Şehir Tanıtımı ve Markalaşma Teknik Destek Programı’ndan hibe alınarak, ilçeye Turistik Harita İllüstrasyonu kazandırıldı. Sosyal medya hesabından gelişmeyi duyuran Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu; “İlçemizin tarihi, doğal ve turistik alanlarının resmedildiği bu harita ile bölge turizmine ve tanıtımına katkı sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

MUTLU; “BU PROJE KASTAMONU’DA BİR İLK”

Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu tarafından konuyla ilgili yapılan açıklama ise şöyle; “Belediyemizin girişimleriyle Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) 2022 Şehir Tanıtımı ve Markalaşma Teknik Destek Programı’ndan hibe alarak, ilçemize Turistik Harita İllüstrasyonu kazandırdık. ‘Karadeniz'in Parlayan Yıldızı Cide Turizm Haritası Projesi’ Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Görevlisi İllüstratör sayın Adem Dönmez tarafından hayata geçirildi. İlçemizin tarihi, doğal ve turistik alanlarının resmedildiği bu harita ile bölge turizmine ve tanıtımına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Kastamonu’da ilk olan bu proje, bölgemize ve Cidemize hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum