KÜ’den uluslararası proje başarısı…;

KÜ’den uluslararası proje başarısı…

TÜBİTAK-MESU (Ukrayna) İkili İşbirliği Programı 2021 Yılı Çağrısı başvuru sonuçları açıklandı. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Ukrayna Eğitim ve Bilim Bakanlığı (MESU) arasında mevcut iş birliği çerçevesinde, desteklenecek olan ortak seyahat projeleri için açılan ortak proje çağrısı sonuçlandı....

TÜBİTAK-MESU (Ukrayna) İkili İşbirliği Programı 2021 Yılı Çağrısı başvuru sonuçları açıklandı. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Ukrayna Eğitim ve Bilim Bakanlığı (MESU) arasında mevcut iş birliği çerçevesinde, desteklenecek olan ortak seyahat projeleri için açılan ortak proje çağrısı sonuçlandı.

Çağrı kapsamında Kastamonu Üniversitesi’ne ait bir projenin de bulunduğu 10 proje desteklenmeye hak kazandı. KÜ Orman Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Sabri Ünal ve Ukrayna Odesa State Agrarian University öğretim üyesi Prof. Oleksii Danchuk’un “Canlılıklarını ve Üreme Kabiliyetlerini Arttırmak İçin Yenilikçi Araçlar Kullanarak Bal Arılarının Eko-İzlenmesi” projesi desteklenecek. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum