Kastamonu LÖSEV, ‘Mutlu Et’ti;

Kastamonu LÖSEV, ‘Mutlu Et’ti

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından Türkiye genelinde hayata geçirilen ‘Mutlu Et’ Projesi kapsamında Kastamonu’daki kayıtlı kanser hastası ve ailelerine kırmızı et yardımında bulunuldu....

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından Türkiye genelinde hayata geçirilen ‘Mutlu Et’ Projesi kapsamında Kastamonu’daki kayıtlı kanser hastası ve ailelerine kırmızı et yardımında bulunuldu.

LÖSEV, ülke genelinde lösemi ve diğer kanser tedavilerinde hayati önem taşıyan protein ihtiyacını karşılamak amacıyla vekaleten kurban ve adak bağışları sayesinde yıl boyunca hastalara ve onların ihtiyaç sahibi ailelerine et ve et ürünleri desteğini ara vermeden sürdürüyor. Kampanya kapsamında Kastamonu’da LÖSEV’e kayıtlı hasta ve ailelerine et yardımında bulunan ekipler, hastaların protein kaynaklı beslenmesinin önemli olduğunu vurguladı.

YAZICI; “MORAL SAĞLADIK”

LÖSEV Sosyal Hizmet Sorumlusu Berfin Yazıcı, ailelere hem moral olduklarını hem de yardımda bulunduklarını dile getirerek; “Ailelerimize ‘Mutlu Et’ paketlerini ulaştırmak için LÖSEV Karadeniz Bölge Sorumlumuz Mihriban Özkan ile Kastamonu’ya geldik. Ailelerimizi evlerinde ziyaret ettik, onlar ile sohbet ederek moral sağladık. Ayrıca çeşitli kurum görüşmeleri de gerçekleştirdik” dedi.

YILMAZ; “SOFRALAR DAHA MUTLU OLUYOR”

LÖSEV İl Temsilcisi Şevket Yılmaz ise hastaların, protein değeri açısından yüksek olduğu için taze et tüketmesi gerektiğinin önemine işaret ederek; “Bu sebeple belirli periyotlarla içinde kırmızı et bulunan ‘Mutlu Et’ paketlerini ailelerimize iletiyoruz. Projenin isminin ‘Mutlu Et’ çünkü ailelerimiz bu paketlere ulaştığında sofralarında daha mutlu, daha keyifli oluyorlar. Bu şekilde şifa almış oluyor ve bu paketleri 2 aylık periyotlar halinde iletmiş oluyoruz. Faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“TÜM KANSER TEDAVİSİ GÖREN HASTALARA DESTEK OLUYORUZ”

LÖSEV’in tüm kanser hastalarına destek olduğunu hatırlatan Yılmaz; “Sadece lösemili çocuklara değil, yetişkin çocuk fark etmeksizin tüm kanser tedavisi gören hastalara destek oluyoruz. Biz asla kapı kapı dolaşarak bülten, diş macunu, dergi, gazete gibi ürünler satmıyoruz. Bu konuda vatandaşlarımız lütfen bu tür şeylere itibar etmesinler. Bağış yapmak isteyenler bizleri arayabilirler ve bu konu hakkında bilgi alabilirler. Ayrıca vatandaşlar internet bankacılığı ile çok rahat bir şekilde ekranlardan bağışlarını gerçekleştirebilirler” diyerek sözlerini tamamladı. (CNGHaber)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum