‘Halkımızın sevgisi bir başka oluyor’;

‘Halkımızın sevgisi bir başka oluyor’

Ankara’da düzenlenen Kastamonu Günleri etkinlikleri devam ediyor. Kastamonu Günleri etkinliklerine Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile birlikte Kastamonu İl Teşkilatı da katılım sağladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu; “Hemşehrilerimizin çok büyük ilgi ve alakalarıyla karşılaştık, halkımızın sevgisi bir başka oluyor” ifadelerine yer verdi....

Ankara’da düzenlenen Kastamonu Günleri etkinlikleri devam ediyor. Kastamonu Günleri etkinliklerine Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile birlikte Kastamonu İl Teşkilatı da katılım sağladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu; “Hemşehrilerimizin çok büyük ilgi ve alakalarıyla karşılaştık, halkımızın sevgisi bir başka oluyor” ifadelerine yer verdi.

İl Başkanı Başesgioğlu, açıklamasında; “Ankara’da Kastamonu Günleri etkinliğine Genel Başkanımız Muharrem İnce, Genel Başkan Yardımcılarımız Nurdan Şahin Demirbağ ve Mevlüt Dudu, Disiplin Kurulu Başkanı Yargıtay Onursal Başkanı Emekli Hakim Mehmet Berber, Karabük Milletvekilimiz Dr. Hüseyin Avni Akyol ve Kastamonu İl Teşkilatı olarak katılım sağladık. Değerli hemşehrilerimizin çok büyük ilgi ve alakalarıyla karşılaştık halkımızın sevgisi bir başka oluyor” dedi. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum