Benzinlikte cinayet!;

Benzinlikte cinayet!

Kastamonu’da bir şahıs, akaryakıt istasyonunda karşılaştığı husumetlisini sığındığı lokantada silahla vurarak öldürdü. Cinayetin ardından kayıplara karışan şahıs, jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı....

Kastamonu-İnebolu karayolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen olayda; aralarında husumet olan Muhammed Can Köse ile A.C. akaryakıt istasyonunda karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında A.C.'den kaçan Köse, lokantaya sığındı. A.C., arkasından gittiği Köse'ye tabancası ile ateş etti. Kanlar içinde kalan Muhammed Can Köse hayatını kaybederken, A.C. ise aracıyla olay yerinden kaçtı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Muhammed Can Köse'nin cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

CİNAYET ZANLISI 40 DAKİKA SONRA YAKALANDI

Olayı gören vatandaşlar dururumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri kaçan cinayet zanlısını yakalamak için çalışma başlattı. Cinayet zanlısının kaçabileceği güzergahları kapatan ekipler, yaklaşık 40 dakika sonra A.C.'yi il merkezinde yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (iha)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum