Karasan: Yoldaki birliktelik doğalgaz için de sağlanmalı;

Karasan: Yoldaki birliktelik doğalgaz için de sağlanmalı

Muhtarlar Derneği Daday Şube Başkanı Hikmet Çavuş Karasan, Daday yolunun yapımı için sağlanan birlikteliğin doğalgaz talebinde de sağlanması gerektiğini belirtti....

Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Karasan, Kastamonu-Daday karayolunun yapım çalışmasının 3 kamyon, 3 kepçe, 2 serici 2 greyder ve 2 silindir ile devam ettiğinin bilgisini vererek; “Bu çalışmanın yapılması için Daday Muhtarlar Derneği olarak üzerimize düşeni yapmış olduğumuza inanıyoruz. Bu süreçte bize destek olan hemşerilerimiz başta olmak üzere Ulaştırma Bakanımız Adil Karaismailoğlu, Karayolları Bölge Müdürümüz Yüksel Oğuzhan, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve milletvekillerimize, bütün siyasi parti temsilcilerimize ve Daday'da olan sivil toplum örgütlerine Muhtarlar Derneği olarak teşekkür ederiz” dedi.

“BU KIŞ ÇOK SAYIDA HEMŞERİMİZ GÖÇ ETTİ”

Yol talebinde olduğu gibi, doğalgaz için de birlikte olmaları gerektiğinin altını çizen Karasan, şunları kaydetti; “Birlik olup doğalgazın ilçemize en kısa sürede kazandırılmasını sağlamalıyız. Kömürle ısınma maliyetinin yüksek olmasından dolayı bu kış ilçemizden göç eden çok sayıda hemşerimiz oldu. Doğalgaz ilçemizde olmadığı müddetçe her yıl devam edeceği aşikar. Biz Muhtarlar Derneği olarak 64 muhtarımızla elimizden geleni yapacağız. Bu süreçte siyasi partilerimizden ve diğer sivil toplum örgütlerimizden Daday yolu talebinde olduğu gibi desteklerini bekliyoruz.” (Taşköprü Postası)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum