KSK’nın genç yıldızı milli oldu;

KSK’nın genç yıldızı milli oldu

GMG Kastamonuspor’un yıldız adayı Alptekin Çaylı, U19 Milli Takım kampına davet edildi. Kırmızı siyahlı ekibin başarılı genç futbolcusu pazar günü Gazi Stadı’nda oynanacak olan Etimesgut Belediyespor maçının ardından Antalya’da gerçekleştirilecek olan kampa katılacak....

18 yaşındaki genç yıldız adayı Milli Takım kampında Kastamonu’yu temsil edecek. Şu ana kadar gösterdiği performansla göz dolduran ve dikkat çeken Alptekin, ilk kez Milli forma ile mücadele edecek.

U19 Milli Takımı 24 Kasım Perşembe günü Antalya'da Irak ile hazırlık müsabakası oynayacak. Aday kadroya davet edilen GMG Kastamonuspor’un genç futbolcusu Mustafa Alptekin Çaylı 20 Kasım Pazar günü, Etimesgut müsabakasının ardından U19 Milli takımın Antalya TUI BLUE Xanthe Hotel'de toplanacağı kampa katılacak.

GMG Kastamonuspor’dan yapılan açıklamada, “Takımımız futbolcularından Mustafa Alptekin Çaylı, Antalya'da gerçekleştirilecek olan U19 Milli Takım kampına davet edilmiştir. Futbolcumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum