İlyasoğlu: Huzurevi cezaevi gibi olmasın;

İlyasoğlu: Huzurevi cezaevi gibi olmasın

İnebolu CHP heyeti, Sabahat Bahriyeli Huzurevini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Huzurevi’nin kapatılması durumunda CHP’nin İnebolu’nun, çalışanların ve kurumdaki konukların yanında yer alacakları belirtildi....

CHP İnebolu yönetimi, son günlerde kamuoyunun gündeminde olan Sabahat Bahriyeli Huzurevi’nin kapatılma konusu durumunu değerlendirmek üzere kurumu ziyaret ederek bilgi aldı. Kurumun kapatılmayacağı, binanın dışından güçlendirme yapılacağı, çatının yenileceği, yangın merdiveninde düzenleme olacağı ve bunların olabilmesi için güçlendirme başvurusu yapılacağı, bütçe çıktığında binadaki çalışmalar sırasında geçici olarak konukların Kastamonu Huzurevine geçeceği, çalışanların da geçici olarak Kastamonu’da çalışacağı belirtildi.

İLYASOĞLU: “HUZUREVİNDE DE AYNI KOKULAR VAR”

CHP İlçe Başkanı Cemal İlyasoğlu, Huzurevi ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Endişemiz Huzurevinin de cezaevi gibi olmaması. Cezaevi gibi Huzurevinin de ilçe ekonomisine çok büyük katkıları var. Bakanından milletvekiline, valisinden kaymakamına, belediye başkanından ilçe başkanına kadar tüm yetkililer, seçim geçene kadar ‘cezaevi kapatılmayacak, konsept cezaevi olacak, daha iyisini yapacağız, yer arıyoruz, gerekirse güçlendirme yapacağız’ dediler. Ancak seçim geçti, 2 ay sonra cezaevinin kapısına kilit vurdular. Huzurevinde güçlendirme yapılması konusu yıllardır var. Hatta İl Özel İdaresi faaliyet raporuna göre 2016’da güçlendirme yapılması için İnebolu’ya bütçe gönderildi. Ancak bu bütçe güçlendirme yerine nereye harcandı anlaşılamadı. Yaklaşık 6 ay sonra seçim var. Huzurevinde de aynı kokular var. Yer arayışları, yer bulamayışları, bütçe ayırıp başka alana harcamalar, güçlendirme dedikoduları var. İnebolu CHP yönetimi olarak bizler Huzurevinin cezaevi gibi kapatılmaması, kurumda çalışanların ve konukların mağdur olmaması için elimizden geleni yaparak her zaman İnebolu’nun yanında olacağız” dedi. (Muhammed Kömeçoğlu)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum