Kastamonu Gücü sezon hazırlıklarını sürdürüyor;

Kastamonu Gücü sezon hazırlıklarını sürdürüyor

TFF Kadınlar Futbol 2’nci Ligi’ne yükselen Kastamonu Gücü, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Necip Oktay ve ekibinin koordinesinde sürdürüyor. Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Kastamonu Gücü’nde, yönetim de idmanları yakından takip ediyor....

2021-2022 sezonunda şampiyonluk yaşayarak Kadınlar Futbol 2’nci Ligi’ne yükselen Kastamonu Gücü’nde, bu sezonki hedef de öncelikle lig tecrübesi edinmek ve üst sıralarda yer almak.

ASKF’DEN ZİYARET
Kastamonu Gücü’nün geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen idmanını Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kastamonu ASKF Başkanı Adem Keloğlu ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. ASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol İl Temsilcisi Serdar Badioğlu’nun da yer aldığı ziyarette, heyet futbolculara tatlı ikram etti.

Burada kısa bir konuşma yapan Keloğlu; “Geçtiğimiz sezon elde ettiğiniz başarı bizleri onurlandırdı. Başarılarınızdan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu sezon da çalışmalarınızın verimli bir şekilde ilerlediğini görüyoruz. Başarılar diliyoruz. Bizler de elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz, her zaman yanınızdayız” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum