Verdiğimiz destek helal olsun;

Verdiğimiz destek helal olsun

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda Adım Adım 2023 ‘Köyüm Benim’ Sohbet Toplantıları’ temalı köy ziyaretleri devam ediyor. Kastamonu’da ise MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’nın katılımıyla Akkaya, Karadere, Mescid, Subaşı, Alatarla köylerinde toplantılar düzenlendi....

Toplantıda konuşan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı; “Türkiye’nin, terör örgütü belasından kurtulmasına ramak kaldı. Bu konuda verdiğimiz oylar da verdiğimiz destek de Cumhurbaşkanımıza helali hoş olsun. Çünkü geldiğimiz noktada Türkiye’yi terör belasından kurtarmak için ortaya büyük bir azim ve gayret koyuyorlar. İnşallah bundan sonra da Cumhurbaşkanımız, milletimizin ekonomik refahını yükseltecek, milletimizin bolluk ve bereket içinde yaşamını sürdürmesi için gerekli olan altyapı çalışmalarını tamamlayacak. Hem Cumhurbaşkanımızın hem de Milliyetçi Hareket Parti’mizin layık olduğu yere götürme noktasında sizlerin desteğini bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından talimatı verilen Adım Adım 2023 ‘Köyüm Benim’ Sohbet Toplantıları’ temalı köy ziyaretleri kapsamında MHP, Akkaya köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıya Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MYK üyesi Yüksel Aydın, MYK üyesi Çağrı Acı, MYK üyesi Davut Haskırış, MHP İl Başkanı Emin Çınar, Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu ve vatandaşlar katıldı.

VİDİNLİOĞLU; “SİZLERDEN, BURADA EKSİK OLAN VEKİLLİĞİ BELKİ DE VEKİLLİKLERİ HANEMİZE İSTİYORUZ”

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, seçim sürecini önemsediklerine vurgu yaparak; “Cumhurbaşkanımız da Allah’ın izniyle önümüzdeki seçimde çok büyük bir eksen ile Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Bunu yaparken sizlerden istirhamımız Milliyetçi Hareketi, 3 hilali boynu bükük bırakmayın. Burada eksik olan vekilliği belki vekillikleri bu sefer hanemize istiyoruz. Ben inanıyorum ki Akkaya da bizleri bağrına basacak. Gittiğimiz her yerde ciddi teveccühle karşılaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte hem Kastamonu’muz için hem Akkaya’mız için, hem Türkiye’miz için hayırlara vesile olur” dedi.


ÇINAR; “KASTAMONU OLARAK MHP’Yİ EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ”

MHP Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar; “Bölgemize daha iyi hizmet edebilmek için Milliyetçi Hareket Partisi’ni (MHP) en güçlü şekilde mecliste Kastamonu olarak temsil etmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

MHP MYK üyesi Yüksel Aydın da devletlerin 100 yılının oldukça önemli olduğuna vurgu yaparak, bu sebeple 2023 seçimlerini önemsediklerini belirtti. 

KAŞIKÇI; “GERÇEKTEN GURUR DUYULACAK BİR MEMLEKETİNİZ VAR”

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı yaptığı konuşmasında;  “Vermiş olduğum büyük bir mücadele vardı o mücadeleyi şereflendiren insanlar Kastamonu’daydı. Dolayısıyla Ankara’nın kurtuluşunda Kastamonuluların ne kadar emeği olduğunu çok iyi biliriz. İstiklal Yolu meşhur yol. Belki de içinde yaşadığınız için çok fazla konuşmuyorsunuz, anlatmıyorsunuzdur ama İstiklal Yolu’nun ne demek olduğunu biz çok iyi biliyoruz. Eğer o gün Şerife Bacılar o kağnıları taşımasaydı, bugün bizler Fransızların işgali altındaydık. O yüzden gerçekten gurur duyulacak bir memleketiniz var. Cenab-ı Allah sizlere ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin. 2018 yılından itibaren Türkiye savunma sanayinde nasıl bir noktaya geldiğini herhalde Akkayalı hemşehrilerimiz çok iyi biliyordur, görüyordur. 70’lerde Kıbrıs Barış Harekatı’nda NATO’nun ‘Silahlarımızı kullanmayacaksın’ dediği zaman ortada kaldığımız, buradaki büyüklerimiz tarafından bilinen bir gerçektir. Bugün Allah’a şükürler olsun Türkiye kendi ihtiyacı olan silahı, mermiyi ve savunma sanayindeki ihtiyaçlarını kendisi üretmeye başladı” dedi.

“BİR ÜLKENİN BAĞIMISZ ŞEKİLDE YOLUNA DEVAM ETMESİ İÇİN, ÖNCELİKLE EKONOMİK BAĞIMSIZLIĞINI ELİNE ALMALI”

Enerji alanındaki gelişmeleri de yakından takip ettiğini dile getiren Milletvekili Kaşıkçı; “Savunma sanayinde yaşanan gelişmelerin ötesinde enerjide de çok güzel işlerin yapıldığını görüyoruz. Özellikle enerji sektöründeki gelişmeleri takip eden bir kardeşinizim. Bir ülkenin bağımsız bir şekilde yolculuğunu devam ettirebilmesi için Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi öncelikle ekonomik bağımsızlığını eline alması lazım. Biz Türk milleti olarak her yıl milyarlarca dolar parayı, petrol ve doğalgaz için yurt dışına yolluyoruz. Bu parayı öderken de bir taraftan şunu söylüyoruz: ‘Suriye’de çıkan bu petrol, 10 kilometre ilerde Mardin’de Nusaybin’de neden çıkmıyor?’ Irak’ta Kerkük’te olan bu petrol, Hakkari’de neden çıkmıyor.’ Ben Hatay Milletvekiliyim. 20 kilometre ilerimizde Suriye’de petrol kuyuları var bizde neden çıkmıyor? Büyüklerimiz bizlere; ‘Eskiden büyük Amerika firmaları Türkiye’ye geldiler, kuyuları açtılar ve üstünü betonla kapattılar’ diyerek anlattı. Aslında Türkiye’de petrol ve doğalgaz var ama çıkartılmaması yönünde büyük bir direnç var. Allah’a şükürler olsun, özellikle 2018 yılından itibaren Cumhur İttifakı’nın ortaya koyduğu güçle birlikte artık Türkiye, kendi kara sınırları içerisinde petrol ve doğalgazı arama noktasında çok iyi bir seviyeye geldi. Daha dün terör örgütleri mensupları tarafından alınan Cudi’de, Gabar’da bugün Türkiye petrollerinin sondaj makineleri çalışıyor. Adana Ceyhan’da çok önemli bir petrol rezervini bizimkiler keşfetti ve çıkarmaya Allah’ın izniyle başladık. Denizlerde doğalgaz yataklarını aramaya başladık” diye konuştu.

“1 GÜNDE DOĞALGAZA ÖDEDİĞİMİZ PARA 35 MİLYON DOLAR”

Kaçıkçı konuşmasının devamında, Karadeniz’de yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini dile getirerek şunları söyledi; “Günlük Türkiye’nin doğalgaz ihtiyacı, 100 milyon metreküp.  Bizim bir günde doğalgaz için harcadığımız para, 35 milyon dolar. Kastamonu’ya gelmeden önce dedim ki: ‘Kastamonu ne üretiyor, dünyaya ne satıyor? Şunun listesine bir bakayım.’ Kastamonu’da orman ürünleri revaçta. Dolayısıyla iyi bir orman üretimi var. Birçok ülkeye de orman ürünleri satıyorsunuz. Kastamonu 2022 yılının 10 ayında toplam orman ürünlerinden yapmış olduğu ihracat miktarı 6 milyon 200 bin dolar. Kastamonu’da bir yıllık orman üretiminden elde edilen kazanç 6 milyon dolar. 1 günde doğalgaza ödediğimiz para 35 milyon dolar. Yani sizin bir yıl boyunca ürettiğiniz orman ürünleri Türkiye’nin 2 saatlik doğalgaz faturası etmiyor. Bu rakamları, ne kadar büyük bir açık olduğunu daha iyi ifade etmek için sizin kendi ilinizden örnek verdim. Allah’ın izniyle Mart ayından sonra Karadeniz’de bulduğumuz doğalgazı kendi milli sistemimize getirip monte edeceğiz. Allah’ın izniyle 2023’e doğru gidiyoruz. Ekonomik olarak bazı sıkıntı ve problemlerimiz var. Biz Cumhurbaşkanımızı özellikle 2018’de Türkiye’de terör örgütleri bellidir onları toptan bitir’ diye desteğimizi açıkladık. Bugün geldiğimiz noktada, DEAŞ’ından Elnusrasına, PKK’sından PYD’sine kadar hepsi ile hem yurt içinde hem de yurt dışında çok kararlı bir mücadele başlattık. Allah’a şükür bugün Türkiye’nin, terör örgütü belasından kurtulmasına ramak kaldı. Bu konuda verdiğimiz oylar da verdiğimiz destek de Cumhurbaşkanımıza helali hoş olsun. Çünkü geldiğimiz noktada Türkiye’yi terör belasından kurtarmak için ortaya büyük bir azim ve gayret koyuyorlar. İnşallah bundan sonra da Cumhurbaşkanımız, milletimizin ekonomik refahını yükseltecek, milletimizin bolluk ve bereket içinde yaşamını sürdürmesi için gerekli olan altyapı çalışmalarını tamamlayacak. Cumhurbaşkanımız, geçmişte bunu birçok kez yaptı inşallah bundan sonra da yapacak. Hem Cumhurbaşkanımızın hem de Milliyetçi Hareket Parti’mizin layık olduğu yere götürme noktasında sizlerin desteğini bekliyoruz.” (CNG Haber)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum