Kastamonu’da ses çıkarmaya devam edeceğiz;

Kastamonu’da ses çıkarmaya devam edeceğiz

Demokratik Sol Parti’nin (DSP) 37’nci yıl dönümü kapsamında İl Başkanı Fazıl Kabakcı, parti il binasında basın açıklaması düzenledi....

Kabakcı, DSP'nin kuruluşunda kendisinin de yer aldığını belirterek; "Kurulduktan sonra iktidar olduk ve genel başkanımızın rahmetli olmasıyla da genel başkan değişikliklerinden dolayı tutunamadık ama çalışmalarımız hızla devam ediyor. Özveriyle çalışıyoruz. Kastamonu’da ses çıkarmaya devam edeceğiz. Partimizin 37’nci yılı hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

DSP ilçe kongrelerinin başlayacağını kaydeden Kabakcı, şunları kaydetti; “2022 yılında tekrardan göreve atandım. Bu görevi arkadaşlarımla birlikte layıkıyla getireceğime inanıyorum. Yakın zamanda Azdavay ilçesini kurduk ve kongresini yaptık. Pınarbaşı’nı ve merkezi ilçeyi de kurduk. Önümüzdeki haftalarda da merkez ilçenin ve Çatalzeytin’in kongresini yapacağız. Abana, Bozkurt ve Araç ilçelerin de atamalarını en kısa zamanda yapacağız. 7 ilçede teşkilatlarımızı kurarak il kongremizi gerçekleştireceğiz. Genel merkezimin bana tekrardan görev vermelerinden dolayı da teşekkür ediyorum. Ayrıca İstanbul’da yaşanan terör saldırısını da şiddetle kınıyorum. Böyle şeylerin bir daha olmamasını temenni ediyorum.”

“BUNDAN SONRA DA DÜZENLİ VE DİSİPLİNLİ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

DSP’nin 14 Kasım 1985 yılında kurulduğunu ve partilerinin 37’nci kutladıklarını belirten İl Başkanı Fazıl Kabakcı; “DSP; Türk siyasi yaşamında Türkiye’yi Atatürk devrim ve ilkeleri doğrultusunda çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne eriştirmeyi; demokrasiye her alanda geçerlilik kazandırmayı, insan haklarını ve özgürlükleri sağlam güvencelere dayandırarak genişletmeyi; hukuku ve emeğin üstünlüğünü, toplumda ve uluslararasında eşitliği ve adaleti Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ulusu ve ülkesiyle bölünmez bütünlüğünü gözeten, yurtta ve dünyada barış için çalışan ve gücünü halkından alan bir siyasi parti olarak kurucumuz ve kuramcımız Bülent Ecevit ve eşleri tarafından 14 Kasım 1985 yılında kurulmuştur. O kuruluşun içinde ben de vardım. Kurulduktan sonra iktidar olduk ve genel başkanımızın rahmetli olmasıyla da genel başkan değişikliklerinden dolayı tutunamadık ama çalışmalarımız hızla devam ediyor. Özveriyle çalışıyoruz. Bundan sonra da düzenli ve disiplinli çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah Kastamonu’da ses çıkarmaya devam edeceğiz. Partimizin 37’nci yılı hayırlı uğurlu olsun, çalışmalarımızda bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Parti il binasında gerçekleştirilen açıklamaya, DSP heyeti katıldı. (Banu Türkmenoğlu)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum