Aranan 169 kişi yakalandı;

Aranan 169 kişi yakalandı

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ekim ayında da suçlulara göz açtırmadı. Kastamonu’da çeşitli suçlardan aranan 169 kişi jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı....

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ekim ayında da suçlulara göz açtırmadı. Kastamonu’da çeşitli suçlardan aranan 169 kişi jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı.

1 AYDA 237 BİN 304 KİŞİ SORGULANDI

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, başta Jandarma Dedektifleri (JASAT) başta olmak üzere jandarma ekipleri tarafından geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde 237 bin 304 şahsın sorgulaması yapılarak çeşitli suçlardan aranan 169 şahıs yakalandı. Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik yaptığı çalışmalarda birçok suça karışan şahısları yakalayarak adli mercilere teslim eden ve çeşitli faaliyetlerde bulunan jandarma ekipleri, Ekim ayında da büyük özveriyle çalıştı. Çeşitli suçlara karışan ve aranan 169 şüpheli şahıs jandarmanın özverili ve gayretli çalışmaları neticesinde yakalanarak adli makamlara sevk edildi. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum