Rektör Topal, şampiyon judocuları ağırladı;

Rektör Topal, şampiyon judocuları ağırladı

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, judo branşında, Avrupa ve dünyada gerçekleşen çeşitli müsabakalarda dereceye giren Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerini misafir etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette öğrencilere Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Baydil ve Dr. Öğretim Üyesi Bayram Ceylan eşlik etti. Ziyarette, 2022 Avrupa Üniversiteler Oyunları Şampiyonu, Gençler Avrupa 2’si ve 23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonu Sıla Ersin, 2022 Avrupa Üniversiteler Oyunları Şampiyonu Buket Karabulut, Avrupa Şampiyonu Ahmet Şahin Kaba ve Dünya 3’sü 2020 Olimpiyatları temsilcisi Bilal Çiloğlu yer aldı....

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, judo branşında, Avrupa ve dünyada gerçekleşen çeşitli müsabakalarda dereceye giren Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerini misafir etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette öğrencilere Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Baydil ve Dr. Öğretim Üyesi Bayram Ceylan eşlik etti. Ziyarette, 2022 Avrupa Üniversiteler Oyunları Şampiyonu, Gençler Avrupa 2’si ve 23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonu Sıla Ersin, 2022 Avrupa Üniversiteler Oyunları Şampiyonu Buket Karabulut, Avrupa Şampiyonu Ahmet Şahin Kaba ve Dünya 3’sü 2020 Olimpiyatları temsilcisi Bilal Çiloğlu yer aldı.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Rektör, elde edilen başarılardan dolayı öğrencilerimizi tebrik ederek, madalyaların Üniversiteye kazandırılmasından ötürü gurur duyduklarını ifade etti. Öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen antrenör ve akademisyenleri de tebrik eden Rektör Topal, ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, başarılarının devamı temennisinde bulundu. Öğrenciler ise kendilerine gösterdikleri ilgi ve destekleri dolayısıyla Rektör Topal’a teşekkür etti. Ziyaret günün anısına fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum