Karacabey ‘hocasız’ kaldı;

Karacabey ‘hocasız’ kaldı

GMG Kastamonuspor’un Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Teco Karacabey Belediyespor’da Teknik Direktör Recep Çetin ile yollar ayrıldı. Ligde 26 puanla 4'ncü sırada bulunan TECO Karacabey Belediyespor, son olarak Ankara'da Etimesgutspor'a 2-1 mağlup oldu. Ligin en az gol yiyen takımı olan Karaca'da teknik direktör ve ekibiyle yollar ayrıldı. Yoluna kayıpsız devam eden Bursa temsilcisi ilk mağlubiyetinde hocası ile vedalaştı....

GMG Kastamonuspor’un Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Teco Karacabey Belediyespor’da Teknik Direktör Recep Çetin ile yollar ayrıldı. Ligde 26 puanla 4'ncü sırada bulunan TECO Karacabey Belediyespor, son olarak Ankara'da Etimesgutspor'a 2-1 mağlup oldu. Ligin en az gol yiyen takımı olan Karaca'da teknik direktör ve ekibiyle yollar ayrıldı. Yoluna kayıpsız devam eden Bursa temsilcisi ilk mağlubiyetinde hocası ile vedalaştı.

Karacabey Belediyespor yaptığı paylaşımda "Karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdığımız Recep Çetin ve ekibine şimdiye kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder, kendilerine bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum