1461 Trabzon’da şok istifa;

1461 Trabzon’da şok istifa

GMG Kastamonuspor’un Kırmızı Grup’taki rakiplerinden 1461 Trabzon’da, Teknik Direktör Mehmet Ak istifa etti. 1461 Trabzonspor, 23 puanla beşinci sırada ve play-off hattında yer alıyor....

GMG Kastamonuspor’un Kırmızı Grup’taki rakiplerinden 1461 Trabzon’da, Teknik Direktör Mehmet Ak istifa etti. 1461 Trabzonspor, 23 puanla beşinci sırada ve play-off hattında yer alıyor.

Ak’ın istifa açıklaması şu şekilde: “Teknik ekip olarak gördüğümüz lüzum üzerine 1461 Trabzon FK’daki görevimizden hiçbir maddi talepte bulunmadan ayrılmış bulunmaktayız. Sezon başından bu yana emek veren, çalışan, üreten, oyunu ve oyuncuyu geliştirmek adına tüm modern ve ofansif futbol uygulamalarını sahada gerçekleştiren bir teknik ekip olarak görevimizi yerine getirmenin huzuru içerisindeyiz. Aynı zamanda takımımızı Play-Off hattının içerisine taşımış olmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. ‘Ligde kalalım yeterli’ düşüncesinin hakim olduğu bir ortamda başladığımız görevimizi ‘Nasıl şampiyon oluruz’ düşüncelerinin konuşulmaya başlandığı bir ortamda bırakıyoruz. Sezona başladığımız kamp döneminden itibaren bu yolda mücadele gösteren, sahada emek veren tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Hepsinin yüreklerine sağlık.”

Ak son olarak: “Biz ekip olarak bulunduğumuz her yerde doğrularımızdan şaşmadan, savunduğumuz ilke ve prensiplerden ödün vermeden, oyunu ve oyuncuyu geliştirmeye devam edeceğiz. Görev yaptığımız süre boyunca bizlere yardımcı olan tüm 1461 Trabzon FK camiasına teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte kendilerine başarılar diliyorum.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum