İSO Meclisi’ne Kastamonulu başkan;

İSO Meclisi’ne Kastamonulu başkan

İstanbul Sanayi Odası (İSO) meclis başkanlığı seçimi İSO’nun Odakule’deki genel merkezinde yapıldı. Kazanan Kastamonulu iş adamı Ender Yılmaz oldu. Seçim ile üyeler bir önceki dönemin de meclis başkanı olan Zeynep Bodur Okyay, Ender Yılmaz ve Fikret Kaya arasında gerçekleştirildi....

İstanbul Sanayi Odası (İSO) meclis başkanlığı seçimi İSO’nun Odakule’deki genel merkezinde yapıldı. Kazanan Kastamonulu iş adamı Ender Yılmaz oldu. Seçim ile üyeler bir önceki dönemin de meclis başkanı olan Zeynep Bodur Okyay, Ender Yılmaz ve Fikret Kaya arasında gerçekleştirildi.

Oylama sonucu Meclis Başkanlığını Kastamonulu iş adamı Ender Yılmaz kazandı. Yılmaz 80 oy alırken, mevcut başkan Zeynep Bodur Okyay 37, Fikret Kaya ise 11 oy aldı. Kulislerde gezen Okyay isminin yerine Yılmaz’ın büyük oy farkıyla başkanlığı alması sürpriz oldu. Başkan Ender Yılmaz seçim öncesi Sanayi Gazetesi‘ne verdiği röportajda, “Sıranın bana geldiğini düşünüyorum” demişti.

ERDAL BAHÇIVAN YENİDEN İSO BAŞKANI SEÇİLDİ

İSO başkanlık seçimlerinde ise mevcut başkan Erdal Bahçıvan oy çoğunluğuyla yeniden başkan olarak seçildi. Odakule'de gerçekleştirilen seçimde mevcut başkan Erdal Bahçıvan, başkan adayı hemşehrimiz Adnan Dalgakıran ile sandıkta mücadele etti. Tüm üyelerin oy kullandığı seçimde Erdal Bahçıvan aldığı 74 oyla yeniden başkan seçildi. Bahçıvan'ın rakibi Adnan Dalgakıran 56 oy alabildi. Böylece İSO'da Erdal Bahçıvan dönemi devam edecek. (İstamonu)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum