Karabük TSO’ya Araçlı başkan;

Karabük TSO’ya Araçlı başkan

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına Araçlı iş adamı hemşehrimiz Fatih Çapraz seçildi. Çapraz’la birlikte yönetim kurulu üyeliğine ikinci seçilen isim ise Çatalzeytinli iş adamı Murat Sönmez oldu....

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına Araçlı iş adamı hemşehrimiz Fatih Çapraz seçildi. Çapraz’la birlikte yönetim kurulu üyeliğine ikinci seçilen isim ise Çatalzeytinli iş adamı Murat Sönmez oldu.

Karabük TSO meclis toplantı salonunda konuşan Başkan Çapraz: “Biz hep Birlikte Karabük’üz” diyerek yola çıktığımız ve sonuçlanan seçimler neticesinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına çok kıymetli arkadaşlarımızın destekleri ile seçilmiş bulunmaktayım. Allah çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri mahcup etmesin. Bu kutlu görevi layıkıyla yerine getirmeyi ve Karabük için nice hayırlı hizmetler ifa etmeyi bizlere nasip etsin. Şahsımı bu göreve layık gören tüm arkadaşlarımıza hepinizin huzurunda tekrar teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

KTSO’da meclis başkan yardımcıları, meclis katip üyeleri, yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri, disiplin kurulu asil ve yedek üyeleri, TOBB Genel Kurulu asil ve yedek üyelerin seçimleri sonrası seçilen isimler belirlendi. (İstamonu)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum