JASAT’tan kaçış yok;

JASAT’tan kaçış yok

Cide ilçesinde iki vatandaşa ait 14 çuval fındık ile 2 çuval cevizi çalan üç şüpheli, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler tutuklandı....

Cide ilçesinde iki vatandaşa ait 14 çuval fındık ile 2 çuval cevizi çalan üç şüpheli, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler tutuklandı.  

İlçeye bağlı Yalçın Köyünde ikamet eden M.A. (60) ve A.K. (75) isimli şahıslara ait 14 çuval fındık ve 2 çuval ceviz çalındı. Fındık ve cevizlerin çalınması sonrası yapılan ihbarı değerlendiren Kastamonu İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT dedektifleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. JASAT tarafından yapılan titiz çalışmalar neticesinde fındık ve cevizleri çalan kişilerin Ü.Ö., B.Y. ve M.A. olduğu ve başka bir alıcıya sattıkları tespit edildi.

Şüpheliler, JASAT ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin çaldığı 14 çuval fındık ve 2 çuval ceviz de bulunarak sahiplerine teslim edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan Ü.Ö., B.Y. ve M.A. isimli şahıslar işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum