‘Atıl Pırlanta’ YIKILIYOR;

‘Atıl Pırlanta’ YIKILIYOR

Kuzeykent Mahallesi’nde yaklaşık 20 yıldır atıl vaziyette olan Kuyumcular Çarşısı’nda (Pırlanta Sitesi) yıkım işlemleri başladı. Yıkım anını sosyal medya hesabında paylaşan Kuzeykent Mahalle Muhtarı Hakan Çölez, şunları dile getirdi; “Çok şükür, mahallemizin bir enkazı daha ortadan kalkıyor. Müptezel yuvası haline gelen, herhangi bir tedbirin bulunmadığı bu alanın temizlenmesinden dolayı çok mutluyum. Toplumsal huzur ve güven her daim başta gelmeli.”...

Kuzeykent Mahallesi’nde yaklaşık 20 yıldır atıl vaziyette olan Kuyumcular Çarşısı’nda (Pırlanta Sitesi) yıkım işlemleri başladı. Yıkım anını sosyal medya hesabında paylaşan Kuzeykent Mahalle Muhtarı Hakan Çölez, şunları dile getirdi; “Çok şükür, mahallemizin bir enkazı daha ortadan kalkıyor. Müptezel yuvası haline gelen, herhangi bir tedbirin bulunmadığı bu alanın temizlenmesinden dolayı çok mutluyum. Toplumsal huzur ve güven her daim başta gelmeli.”

ÇÖLEZ: “KUZEYKENT’TE ATIL BİNA KALMAYACAK”

Kuzeykent Mahallesi Akarsu Sokak’ta bulunan ve Kuyumcular Çarşısı olarak bilinen Pırlanta Sitesi’nin yıkım işlemleri başlatıldı. Özellikle geçtiğimiz senelerde bu alanın kaldırılması gerektiğini dile getiren ve söz konusu alanın mahalleli için tehlike arz ettiğini dile getiren Kuzeykent Mahalle Muhtarı Hakan Çölez, yıkım anını yayınladığı paylaşımında; “Kuzeykent Mahallesi’nde bugün çok güzel bir gelişme oldu. Mahallemiz Akarsu sokakta uzun yıllardır atıl durumda bırakılan öğrencilerimiz ve sokakta yürüyen her bir ferdimiz için korku alanı olan Pırlanta Sitesi’nin yıkımına başlanıldı. Söz konusu yapı, okul bölgesi ve sosyal tesislerin bulunduğu bir alandaydı ve yaklaşık 20 senedir atıl durumdaydı. Bugün almış olduğum haber üzerine gittik baktık, şuanda yıkılıyor. İlk binalar yıkıldı. İnşallah Kuzeykent Mahallesi’nde böyle atıl durumda olan hiçbir bina kalmayacak. Müptezel yuvası, insanların zarar görebileceği bir alan kalmayacak. Bütün mücadelemiz toplumun huzuru güveni ve refahı için. Mahallemizin bir enkazı daha ortadan kalkıyor. Müptezel yuvası haline gelen, herhangi bir tedbirin bulunmadığı bu alanın temizlenmesinden dolayı çok mutluyum. Toplumsal huzur ve güven her daim başta gelmeli. Bir muhtar nasıl muhtar olur? Mahallesinin huzuru ve güveni için noktasında bir adım atılmışsa, insanlar yolda yürürken sıkıntı yaşamıyorsa o muhtar mutlu bir muhtardır” ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum