‘Söz konusu memleket olunca eller birleşiyor’;

‘Söz konusu memleket olunca eller birleşiyor’

2022 yılı turizm sezonu başında yaşanan tur otobüsleri park sorununun çözülmesinin ardından Kastamonu Turizm ve Otelciler Derneği (KASTOD) Başkanı Hüsnü Gül bir teşekkür mesajı yayımladı. Gül mesajında, turizm otobüslerinin Kastamonu’da karşılaştıkları sorunların çözülmesinde destek veren Vali Avni Çakır’a teşekkür ederek; “Belki konunun başındaki çıkışımız tepki almıştı, ancak söz konusu memleket olunca alınganlıklar kalkıyor, bütün eller birleşiyor, bunu görmek bizleri de çok mutlu etti” ifadelerine yer verdi....

2022 yılı turizm sezonu başında yaşanan tur otobüsleri park sorununun çözülmesinin ardından Kastamonu Turizm ve Otelciler Derneği (KASTOD) Başkanı Hüsnü Gül bir teşekkür mesajı yayımladı. Gül mesajında, turizm otobüslerinin Kastamonu’da karşılaştıkları sorunların çözülmesinde destek veren Vali Avni Çakır’a teşekkür ederek; “Belki konunun başındaki çıkışımız tepki almıştı, ancak söz konusu memleket olunca alınganlıklar kalkıyor, bütün eller birleşiyor, bunu görmek bizleri de çok mutlu etti” ifadelerine yer verdi.

“ÇOK OLUMLU DÖNÜŞLER ALDIK”

KASTOD Başkanı Gül, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kastamonu’da turizm dendiğinde her konuda bizim yanımızda olan Valimiz Avni Çakır’a 2022 sezon başında yaşanan tur otobüslerinin şehrimizde karşılaştıkları park sorunu ile ilgili bir talebimiz olmuştu. Valimizin talimatlarıyla ve İl Emniyet Müdürlüğü’müzün de çözümlemelerimiz ve taleplerimiz sonrasında trafik komisyonu oluşturularak yasallaşması sonrası, özellikle merkez otellerimizde yerli yabancı misafir iniş-binişlerinde ve otobüslere trafiği aksatmayacak şekilde müsamaha gösterilmesi ve kamu görevlilerimizin otobüsteki acente yetkilisi, kaptanı ve misafirlerimizle olan pozitif karşılaşmalarına dair çok olumlu dönüşler aldık. Belki konunun başındaki çıkışımız da tepki almıştı ancak söz konusu memleket olunca alınganlıklar kalkıyor, bütün eller birleşiyor bunu görmek bizleri de çok mutlu etti. Tekrar konuyla ilgili hassasiyeti ve turizm dendiğinde gecesi gündüzüyle mücadele veren ve yanımızda olan kıymetli Valimiz Avni Çakır’a, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü’ne şahsım, KASTOD ailemiz, tüm turizmciler ve Kastamonu esnafları adına teşekkür ederim.”

“KASTOD ŞEHRİMİZİN TURİZMİNİ 2023’E HAZIRLAYACAK”

KASTOD olarak yaz döneminde ara verdikleri çalışmalarına yeniden başladıklarını ve yeni projeler ile çalışmalarını hızlandırdıklarını sözlerine ekleyen Hüsnü Gül açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü; “Bizler de yaz sezonu itibariyle ara verdiğimiz çalışmalarımıza hızla kaldığımız yerden başladık. KASTOD güçlü ve güçlenen bir yönetim kurulu ve üyelerimizden oluşuyor. Kastamonu’yu 2023 sezonuna şehrimizin turizm hizmetkârları olarak en iyi şekilde hazırlayacağız.  KASTOD olarak esnaf odaları, ticaret odası, ticaret borsası, KUZKA, il -ilçe belediyeleri ve üniversiteyle de işbirliği içinde omuz omuza vererek 2023 turizmine  Kastamonu Allah'ın izniyle çok güçlü, alt yapı sorunları çözülmüş bir şekilde daha etkili bir  çıkış yapacak. Buna inancımız tam. Sonuca ulaşmış ve ulaşacak çalışmalarımızı kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz. Kasım ayı içinde derneğimiz ve KUZKA arasında imzaladığımız dijital medya ve işletmelerin tanıtımı ile ilgili projemizde start alacak. Ayrıca gerektiğinde işlerine ara vererek her daim yanımda olan yönetim kurulu üyelerime de sonsuz teşekkür ederim.” (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum