Baro Başkanı Demir’e APL’den anlamlı ziyaret;

Baro Başkanı Demir’e APL’den anlamlı ziyaret

Abdurrahman Paşa Lisesi (APL) Müdürü Hüseyin Mısırlıoğlu, Müdür Başyardımcısı Harun Kartal, Abdurrahman Paşa Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Nurten Ciğerci ve yine aynı lise mezunu Avukat Serap Uzunsokaklı, 3. kez Kastamonu Barosu Başkanlığına seçilen APL mezunu Baro Başkanı Özgür Demir’e nezaket ziyaretinde bulundu....

Abdurrahman Paşa Lisesi mezunu olmaktan gurur duyduğunu her fırsatta dile getiren ve ailesinde de APL mezunu birçok yakınının olduğunu belirten Özgür Demir, şimdiye kadar okuluyla yeterince ilgilenemediğini, ancak bundan sonra sık sık bir araya gelmek istediğini kaydetti. Demir açıklamasında, Baro ve şahsı olarak her zaman Abdurrahman Paşa Lisesi’nin yanında olacaklarını dile getirdi.

Okul Müdürü Hüseyin Mısırlıoğlu tarafından kendisine takdim edilen okul tarihçesini en güzel yerde muhafaza edeceğini belirten Baro Başkanı Demir, en kısa zamanda iade-i ziyarette bulunacaklarını iletti.

SİTEM VE TALEP

Dernek Başkanı Nurten Ciğerci ise Baro Başkanı Demir’e okul rozetini takarak derneğe üye kaydını gerçekleştirdi. Ciğerci, her bir mezunun çok değerli olduğunu, ancak mezunların davet beklemeden Anadolu’da açılan ilk lise olan Abdurrahman Paşa Lisesi’ne sahip çıkmalarını ve bunu da gelecek kuşaklara aktarmak için gayret sarf etmeleri gerektiğini dile getirdi. Ciğerci açıklamasında Baro gibi kıymetli bir kurumun bundan uzak olduğundan bahisle sitemlerini iletti. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum