İYİ Parti'de ilçe kongreleri başlıyor;

İYİ Parti'de ilçe kongreleri başlıyor

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından alınan kongre kararlarına istinaden Kastamonu teşkilatlarında da kongre heyecanı yaşanıyor. Bugün Seydiler ile başlayacak ilçe kongreleri, 11 Aralık'ta merkez ilçe ile son bulacak. Ardından İl kongresi hazırlıkları başlayacak....

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından alınan kongre kararlarına istinaden Kastamonu teşkilatlarında da kongre heyecanı yaşanıyor. Bugün Seydiler ile başlayacak ilçe kongreleri, 11 Aralık'ta merkez ilçe ile son bulacak. Ardından İl kongresi hazırlıkları başlayacak.

KATAR: “2023 YILINDA TÜRKİYE'DE İYİ PARTİ İKTİDAR OLACAK VE ARTIK HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

Konu ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Katar şunları kaydetti; “İlçe kongre takvimimizi belirledik. Kongrelerimiz bir demokrasi şöleni içinde geçecek, İYİ Parti'nin ülkemiz demokrasisi için ne kadar önemli bir parti olduğu kongrelerimizde bir kez daha görülmüş olacak. Aday olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da seçilen arkadaşlarımızla uyum içerisinde İYİ Parti'nin iktidarı için çalışmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki bu çalışmalarımız sonucunda 2023 yılında Türkiye'de İYİ Parti iktidar olacak ve artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Bu vesileyle kongrelerimiz partimiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum