İSO Meclisi’nde memleket havası;

İSO Meclisi’nde memleket havası

İstanbul Sanayi Odası'nda (İSO) 2022-2025 dönemine yönelik meclis organ seçimleri Haliç Kongre Merkezi’nde yapıldı. İSO’daki 55 meslek komitesi için yapılan seçimlerde yaklaşık 4 bin kişi oy kullandı....

İstanbul Sanayi Odası'nda (İSO) 2022-2025 dönemine yönelik meclis organ seçimleri Haliç Kongre Merkezi’nde yapıldı. İSO’daki 55 meslek komitesi için yapılan seçimlerde yaklaşık 4 bin kişi oy kullandı.

Seçim sonuçlarına göre, 315 meslek komitesi üyesi ve 130 meclis üyesi belirlenirken, 13 Kastamonulu isim komitelerde görev alarak meclis üyesi oldu. En fazla hareketlilik ise 46. komitede yaşandı. 6 Kastamonulu isim aynı komitede yer aldı.

İŞTE O İSİMLER

İSO Meclisi’ne giren Kastamonulu hemşehrilerimiz ve yer aldıkları komiteler şu şekilde; Mehmet Umur 8. Grup Öğütülmüş Tahıl ve Unlu Mamuller Sanayii, Aydın Aslandağ 24.Grup Büro ve Mağaza Mobilyaları Sanayii, Mehmet Görgülü 25. Grup Ev Mobilyaları Sanayii, Burcu Kösem 27. Grup Basım, Yayın Sanayii Meslek, Adnan Dalgakıran 40. Grup Genel Amaçlı Makine ve Aksam Sanayi, Kemal Akar 42.Grup Metal Yapı ve Yapı Parçaları Sanayi, Mehmet Yılmaz 44.Grup Metal Aletler, Hırdavat ve Isı Cihazları Sanayii, Ender Yılmaz 46. Grup Metallerin Talaşlı İşlenmesi Sanayii, Hüseyin Yılmaz 46. Grup Metallerin Talaşlı İşlenmesi Sanayii, Ali Dalgıç 46. Grup Metallerin Talaşlı İşlenmesi Sanayii Komitesi, Kerim Çolakoğlu 46. Grup Metallerin Talaşlı İşlenmesi Sanayii, Kemal Tığlı 46. Grup Metallerin Talaşlı İşlenmesi Sanayii, Enes Kartal 46. Grup Metallerin Talaşlı İşlenmesi Sanayii. (İstamonu)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum