Akduman’a talep, öneri ve sorunlar iletildi;

Akduman’a talep, öneri ve sorunlar iletildi

Orman Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akduman, Sinop Bölge Müdürlüğü ziyareti sonrasında Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’ne (OBM) inceleme ve değerlendirme ziyaretinde bulundu. Ziyarete ilişkin Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akduman’a Bölge Müdürlüğü’ndeki sorun, öneri ve talepler iletildiği kaydedildi. Öte yandan Genel Müdür Yardımcısı Akduman’ın, en kısa zamanda geniş bir programla Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’nü yeniden ziyaret edeceği belirtildi....

Orman Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akduman, Sinop Bölge Müdürlüğü ziyareti sonrasında Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’ne (OBM) inceleme ve değerlendirme ziyaretinde bulundu. Ziyarete ilişkin Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akduman’a Bölge Müdürlüğü’ndeki sorun, öneri ve talepler iletildiği kaydedildi. Öte yandan Genel Müdür Yardımcısı Akduman’ın, en kısa zamanda geniş bir programla Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’nü yeniden ziyaret edeceği belirtildi.

Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Genel Müdür Yardımcımız Kenan Akduman, Sinop Orman Bölge Müdürlüğü ziyaretleri sonrasında Bölge Müdürlüğü’müze uğrayarak şeref verdiler.  Bölge Müdürümüz Fahri Sönmezoğlu, İnşaat ve İkmal Daire Başkan Yardımcısı İrfan Filik, Bölge Müdür Yardımcıları, ilgili Şube Müdürleri, Kastamonu Orman İşletme Müdürü ve ilgili teknik personel katıldı. Bölge Müdürümüz Fahri Sönmezoğlu, Genel Müdür Yardımcımız Kenan Akduman’a, Bölge Müdürlüğü’müzde güncel sorun, öneri ve talepleri iletti. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etmiştir. Genel Müdür Yardımcımız Kenan Akduman, en kısa zamanda Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’ne uzun bir zaman ayırarak bir program yapmak istediğini ifade ederek bizleri onurlandırmıştır.” (Haber Merkezi)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum