KOM, kaçağın ‘Nefes’ini kesti;

KOM, kaçağın ‘Nefes’ini kesti

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülen “Nefes 2” operasyonu kapsamında Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü görevlilerince il merkezi ile Tosya, Taşköprü, İnebolu, İhsangazi, Bozkurt, Küre ve Hanönü ilçelerinde operasyon düzenlendi....

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülen “Nefes 2” operasyonu kapsamında Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü görevlilerince il merkezi ile Tosya, Taşköprü, İnebolu, İhsangazi, Bozkurt, Küre ve Hanönü ilçelerinde operasyon düzenlendi.

BİN 533 ADET KOPARILMIŞ TAPDK BANDROLÜ YAKALANDI

Tütün mamulleri ve makaron kaçakçılığıyla mücadele faaliyetleri kapsamında tespit edilen 26 adrese yönelik yapılan aramalarda; 6 adet elektronik sigara sarma makinası, 8 adet manuel sigara sarma makinası, 88 bin 815 adet doldurulmuş makaron, 122 bin adet bandrolsüz boş makaron, 90 kg açık kıyılmış tütün, 74 paket nargile tütünü, 10 kg nargile melası, 369 adet gümrük kaçağı sigara, bin 533 adet koparılmış TAPDK bandrolü, 2 adet av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca, 335 adet tabanca fişeği, 10 parça çeşitli ebatlarda tarihi eser olduğu değerlendirilen obje ile geçirildi. Ele geçirilen suç unsurlarına adli ve idari işleme esas olmak üzere el konulurken, 16 şahıs hakkında adli, 17 şahıs hakkında ayrıca idari işlem uygulandı. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum